تعریف BIM و ۱۰ دلیل برای استفاده از BIM

ده دلیل برای استفاده از بیم
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

۱۰ دلیل برای استفاده از BIM

در سال های اخیر، الزامات برای پروژه های ساختمانی به طور قابل توجهی تغییر کرده است. مسائل مربوط به پایداری و حفاظت از محیط زیست، منشاء اصلی نگرانی هستند. علاوه بر این، شهرهای بزرگ امروز، با چالش هایی مانند رکود بازار مسکن و حجم ترافیک بیشتر مواجه هستند. حوزه های مربوطه و روند کاهش آن، بیشتر در حال تخصصی شدن هستند. مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) ، راه حل صنعت ساخت و ساز است.

آیا می دانید BIM چیست؟

مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) یک روش دیجیتالی مدیریت پروژه ساختمانی است که برای مثال در بسیاری از کشورها، همچون انگلستان و ایالات متحده، استانداردسازی شده است. با کمک BIM، معماران می توانند به طور دیجیتالی مدل های ساختمان را همراه با تمام اطلاعات مربوطه به طور کامل در تمام فرآیند برنامه ریزی و چرخه عمر توسعه، نشان دهند. به این ترتیب، BIM نه تنها از برنامه ریزی و اجرای پروژه های ساختمانی کارآمدتر پستیبانی می کند، بلکه ارزیابی واقع بینانه از هزینه ها، برنامه های زمانی و استفاده پایدار از مواد نیز دربردارد.

در اینجا، به ۱۰ دلیل مهم برای استفاده از BIM اشاره می شود:

۱- برقراری ارتباط بهتر

موافقت نامه های مربوط به مهلت، هزینه ها و کیفیت را می توان با استفاده از BIM، به صورت هماهنگ تر و بهتر ترتیب داد. این امر به خصوص هنگامی درست است که تیم های بزرگ صرف نظر از محل کار، بر روی یک پروژه واحد فعالیت می کنند.

۲- امنیت بیشتر برنامه ریزی برای پروژه های ساختمانی پیچیده

با توجه به این که BIM حتی در شرایط دشوار، برنامه ریزی را به همراه دارد، معماران و مهندسان می توانند به راحتی با برنامه زمانی ساخت، هماهنگ شوند. برای مثال، هنگام ساخت یک ساختمان با چند مرحله، برنامه ریزی پیچیده می شود.

۳- کنترل آسان تر

BIM؛ کنترل را در طول کل چرخه عمر ساختمان، تسهیل می کند. شرکای درگیر در هر زمانی می توانند تمام اطلاعات را از محل شفافیت فرآیندها و قابل ردیابی توسط BIM، بازیابی کنند.

۴- مدیریت مرکزی داده ها

BIM شامل مدیریت اطلاعات مرکزی تمام داده های ساختمان است. مدل هماهنگی نه تنها شامل خطوط، سطوح و حجم نامشخص است، بلکه دارای همه ویژگی های مربوطه مانند ابعاد و موقعیت اجزای سازنده، ویژگی های حرارتی و عایق ها و غیره است. بنابراین، ارزیابی ها و تحلیل های مورد نیاز را همیشه می توان از مدل حاصل نمود.

۵- تجزیه و تحلیل اولیه خطا

مدل هماهنگی BIM امکان شناسایی تفاوت ها در همه زمینه ها را – حتی در مراحل اولیه پروژه فراهم می کند.

۶- ارزش افزوده از طریق فرصت های جدید در مدیریت پروژه ساخت

BIM امکان شبیه سازی ساختارها و فرایندها را در طول کل چرخه عمر فراهم می کند. این امر نه تنها کارایی را افزایش می دهد، بلکه منابع و محیط را نیز حفظ می کند. ارزش ساختمان افزایش یافته و حفظ می شود.

۷- مزیت رقابتی بین المللی

در بعضی از کشورها، BIM در حال حاضر فرایند پیش فرض و استاندارد اجرای پروژه است. شرکت هایی که از BIM استفاده می کنند، امروزه برای آینده و رقابت آماده می شوند.

۸- مدیریت اطلاعات ساده شده

به لطف BIM، اطلاعات و دانش را می توان به راحتی بین مشارکت کنندگان در پروژه به اشتراک گذاشت. بنابراین، مدیریت پروژه خوب، از برنامه ریزی و توسعه یک پروژه ساختمانی تا مدیریت تسهیلات موفقیت آمیز است.

۹- هزینه و امنیت برنامه

پروژه های بزرگ را می توان با BIM بسیار امن تر، اجرایی نمود. در هر زمان، اظهارات قابل اطمینان در مورد هزینه ها و مهلت ها قابل ارائه خواهد بود.

۱۰- راندمان بیشتر و کیفیت بهتر

در روش کار BIM پتانسیل قابل توجهی وجود دارد که می تواند کیفیت و کارایی را در کل فرآیند ساخت و ساز و بهره برداری افزایش دهد. به جای کار با برنامه های اجرایی موازی و زمان صرف شده برای رفع، هر فرد درگیر می تواند به پایه داده های داده دسترسی داشته و تغییرات را در زمان واقعی انجام دهد.

بنابراین، ورود و کاربرد BIM ارزشمند است. تغییر رویکرد به روش BIM در بسیاری از سطوح ارزشمند است. این امر منجر به شفافیت بیشتر، ارتباط، امنیت مالی و برنامه ریزی بهتر برای پروژه های ساختمانی می شود.

[/av_textblock] [av_social_share title=’اشتراک این مطلب’ style=” buttons=” share_facebook=” share_twitter=” share_pinterest=” share_gplus=” share_reddit=” share_linkedin=” share_tumblr=” share_vk=” share_mail=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=”] [av_comments_list av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=”]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.