مکانیکال ستینگ در رویت چیست؟ Mechanical settings (قسمت دوم)

مکانیکال ستینگ

مکانیکال ستینگ در رویت چیست؟ Mechanical settings  (قسمت دوم)

 مکانیکال ستینگ ، در رویت اجزای مختلفی وجود دارد که کارهای مختلفی انجام میدهد در این آموزش ما قصد داریم کارایی مکانیکال ستینگ را به اختصار توضیح دهیم در قسمت دوم این مقاله به آموزش  تنظیمات داکت یا  Duct setting  میپردازیم.

همانطور که در قسمت اول این مقاله توضیح داده شد MS  را در کیبورد تایپ کرده تا پنجره ی زیر باز شود سپس Duct setting  را انتخاب میکنیم.

 

مکانیکال ستینگ

مقیاس

همانطور که مشاهده میکنید گزینه ی اول Use Annot Scale for single Line Fitings   که اگر در حالت  فعال، داکتی را ترسیم کنیم (دقت کنید برای اینکه تغییرات را مشاهده کنید حتما باید گزینه ی Coarse در Detail level  از منوی View Control Bar فعال شود در ادامه ی آموزش ها به توضیح این منو و کارایی آن میپردازیم) با تغییر scale  یا مقیاس، داکت فیتینگ ها هم مقیاسشان تغییر میکند اما بعد از ترسیم داکت  گزینه را غیر فعال کنیم و سپس شروع به ترسیم کانال یا داکت دیگری کنیم با تغییر مقیاس ، مقیاس داکت فیتینگ های قبل تغییر میکند ولی داکت فیتینگ کانال جدید مقیاسش تغییری نمیکند.(Scale  یا مقیاس در منوی View Control Bar  است)

در تصویر پایین فلش قرمز مقیاس را ۱ به ۱۰۰ حالت پیش فرض ، فلش آبی حالت Coarse و فلش های سبز تغییرات را نشان میدهد.

 

 

مکانیکال ستینگ

 

همانطور که در تصویر پایین مشاهده میکنید با بزرگ کردن مقیاس (۱ به ۵۰ ) سایز داکت ها هم تغییر کرد ( سایز دیداری) چون هنگام ترسیم گزینه ی Annot Scale for single Line Fitings   فعال بوده.

 

مکانیکال ستینگ

 

در تصویر پایین همانطور که مشخص است با ترسیم کانال جدید مقیاس آن حالت پیش فرض یعنی ۱ به ۱۰۰ است در حالی که داکت های قبل همان ۱ به ۵۰ هستند چون هنگام ترسیم داکت جدید گزینه Annot Scale for single Line Fitings   فعال نبوده .

 

مکانیکال ستینگ

 

گزینه ی بعدی Duct Fitting Annotation  است که سایز پیش فرض داکت فیتینگ است که ۳.۲ میلیمتر است و میتوان آن را تغییر داد که همان سایز پیش فرض معمولا استفاده میشود.

ادامه ی توضیحات در قسمت سوم آموزش.

نویسنده : علی زمانی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.