آموزش گزارش گیری از تابلو برق در رویت – قسمت اول

تابلو برق در رویت

چگونه از تابلو برق در رویت خروجی بگیریم ؟

 در نرم افزار رویت امکانات بسیار زیادی برای مهندسان برق وجود دارد تا بتوانند اطلاعات و مقادیر مورد نیاز خود را از طریق گزارش گیری ازتابلو برق ها به صورت کامل و جامع برای هرکدام از انواع تابلو برق ها ارائه کنند و در مستندات خود از گزارش تابلو برق استفاده نمایند.

برای  تهیه گزارش از تابلو برق دو راه به شما پیشنهاد میکنم .در راه اول شما میتوانید از هر تابلو برقی که میخواهید به صورت جداگانه گزارش تهیه کنید  و فقط کافیست که تابلو برق مورد نظر خود را انتخاب نمایید اما در مورد روش دوم شما میتوانید همزمان از همه ی تابلو برق های موجود در پروژه گزارش تهیه کنید و موارد اضافی و ناخواسته را مخفی کنید.

روش اول :

ابتدا باید پلانی را که تابلو برق مد نظر در آن قرار دارد فعال نموده ؛ سپس تابلو برق مورد نظر را انتخاب میکنیم ، بعد از انتخاب تابلو برق در بالا در قسمت Electrical روی فلش رو به پایین روی آیکن Create Panel Schedules کلیک نموده و اولین گزینه یعنیUse Default Template  را انتخاب میکنیم.

تصویر۱  Create Panel Schedules

 به محض انتخاب این گزینه  پنجره   Panel Schedules  باز میشود .

تصویر ۲ Panel Schedules

 در پنجره Project Browser شاخه ی Panel Schedules فعال میشود و زمانی که علامت مثبت کنار آن را بفشارید ، جدولی که ایجاد شده در این قسمت قرار میگیرد. نام این جدول هم نام تابلو برق میباشد.

تصویر ۳ Project Browser

در Panel Schedules مشخصات تابلو برق NGP  موجود وقابل ویرایش است.

در قسمت Branch Panel  نام پنل ذکر شده است. ودر قسمت Location  محل قرار گیری تابلو برق را معرفی میکند. وهمچنین در قسمت Mounting طریقه اجرا تابلو برق را از نظر توکار یا رو کار بودن مشخص میکند.

در قسمت Volt  نوع سیستم تابلو برق را از لحاظ اینکه چه رنج ولتاژی را تحمل میکند مشخص میکند.

Phases  نوع سیستم تابلو برق را از لحاظ تعداد فاز معرفی میکند.

Wires تعداد سیم برقهای این تابلو برق را نشان میدهد و باتوجه به اینکه این تابلو برق سه فاز است ، متشکل از ۴ سیم یعنی ۳ سیم فاز و یک سیم نول میباشد.

تصویر ۴ Branch Panel

در ستون CKT  که با رنگ صورتی مشخص شده است ، Circuit Number هر مداری که از تابلو برق NGP  تغذیه میشود نمایش داده میشود.

تصویر۵  Panel Schedules

 ودر ستون Circuit Description ، مواردی را که در قسمت Load Name  درهنگام ترسیم هر مدار در نظر گرفته ایم نماش داده میشود.که در حقیقت نام مدارهایی که به تابلو برق NGP  متصل هستند در این قسمت نمایش داده میشود. وشما در همین قسمت هم میتوانید نام مدارها را تغییر دهید.

جدول تابلو برق در رویت
تصویر ۶ Circuit Description

در قسمت Trip هم میزان آمپر هر مدار را نمایش میدهد .

 

جدول تابلو برق در رویت
تصویر ۷ Trip

ستون Poles  نشان دهنده ی تعداد Pole های هر مدار را میباشد که از بین سه فاز  C – B – A  در هر مدار یکی از این سه فاز وجود دارد.

 

 

تصویر ۸ Number of Poles

در قسمت بعد ابزارهای ویرایشی این جدول و نحوه استفاده از این جدول در مستندات پروژه توضیح داده میشود.

نویسنده : زهرا عیسی بیگلو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.