روند کلی مدلسازی مدارهای الکتریکی در رویت Revit

کلیات مدلسازی مدارهای الکتریکی در رویت Revit چگونه است؟

در ابتدای کار با چگونگی تنظیمات و ویژگی های مخصوص به مدارهای الکتریکی آشنا می شویم و بعد از آن فایلی را که قبلا در Revit Architectural تهیه شده است را وارد می نماییم و تنظیمات مربوط به آن را انجام می دهیم .

 

 

در قسمت سوم فایلی را که از قبل در سیستم Save شده را انتخاب کرده تا در Revit ، Load شود .

در مرحله بعد تجهیزات الکتریکی لازم را در پلان و محل مورد نظر قرار می دهیم و آنها را به یک شبکه که مدارهای ما را تشکیل می دهند متصل می کنیم . تجهیزات از سه نوع اتصال سقفی ، دیواری و نصب در کف تشکیل می شوند .

 

در مورد سیستم روشنایی هم دقیقا همین کار را انجام می دهیم اما با این تفاوت که آن را به یک کلید وابسته می کنیم که عمل روشن و خاموش کردن با آن انجام شود .

 

در مورد انواع سیستم ها صحبت خواهیم کرد ، سیستم هایی که در این مدارها بوجود می آیند و ویژگی های مربوط به این مدارها مورد بحث قرار می گیرد .

 

در مورد چگونگی ایجاد سیستم های روشنایی محوطه و کلیدهای زماندار و در نهایت تمامی این ویژگی ها را در قالب جدول ایجاد می کنیم و در مستندات پروژه از آن استفاده می کنیم . برای گرفتن جدول به سربرگ View و زبانه Schedules رفته و گزینه  Schedule/Quantities را انتخاب می کنیم .

در مورد نحوه جاگذاری سینی کابل و نحوه اتصالات آن در ارتفاع ( بالای سقف کاذب ) و اندازه های آن بحث خواهیم نمود . در مورد نحوه انداختن ترانکینگ و نحوه اتصالات آن در کف بحث خواهیم نمود .

 

در نهایت می توانیم از کل پلان ها و جداول و مستندات ، فایلهایی در قالب CAD ، DWF/DWFX ، IFC ، ODBC و IMAGE  تهیه نماییم .

 

ادامه دارد…

نویسنده : میثم حسینعلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.