آموزش وارد کردن یک لینک جدید در Revit

آموزش وارد کردن یک لینک جدید در Revit

وارد کردن یک لینک جدید در رویت

در نرم افزار رویت revit در مراحل مختلف انجام پروژه شما نیازدارید تا یک لینک جدید وارد پروژه نمایید تا بتوانید قسمت های مختلف پروژه را انجام دهید .
مثلا در هنگام کار دربخش معماری شما نیاز به وارد کردن یک لینک جدید در رویت ، یعنی Link فایل های اتوکد با فرمت dwg دارید، تا بتوانید کار مدلسازی معماری پروژه را پیش ببرید.
برای وارد کردن یک لینک جدید به پروژه راه های مختلفی وجود دارد که هر کدام مرحله به مرحله آموزش داده میشود.
در ابتدا به منوی Insert مراجعه میکنیم سپس در پنل Link از بین گزینه های مختلفی که برای وارد کردن سایر فرمت ها وجود دارد ، ما روی گزینه Link CAD برای وارد کردن فایل های با پسوند dwg کلیک میکنیم.

 

تصویر 1 Insert Link
تصویر ۱ Insert Link

 

حالا در پنجره Link CAD Formatsآدرس دهی میکنیم وفایل dwg مورد نظر را پیدا میکنیم. در قسمت پایین پنجره نیز تنظیمات دیگری برای نوع نمایش و محل قرار گیری وجود دارد.
مثلا در قسمتcolors شما میتوانید رنگ لینک را تغییر دهید.

 

 

تصویر 2 تغییر رنگ
تصویر ۲ تغییر رنگ

 

 

یا در قسمت Layers/Levels شما میتوانید نوع لایه های ورودی را کنترل کنید تا فقط لایه ها و موارد مورد نظر موجود در فایل ،وارد شوند.

 

 

تصویر 3 Layers/Levels
تصویر ۳ Layers/Levels

 

به این صورت که با انتخاب گزینه All تمام لایه ها وارد میشوند .
با انتخاب گزینه visible تنها لایه های قابل رویت و آشکار وارد پروژه میشوند.

اما با انتخاب گزینه Specify ، بعد از زدن دکمه Open ، کادر Select Layers ظاهر میشود که در این کادر میتوانید لایه های مورد نظر خود را انتخاب کنید تا وارد پروژه شوند.

 

تصویر 4 Select Layers
تصویر ۴ Select Layers

 

اما در حالت پیش فرض و زمانی که ما به همه لایه ها نیاز داریم در قسمت Layers/Levels روی گزینه All قرار میدهیم.

در قسمت Import units هم میتوانید مقیاس لینک ورودی را تعیین کنید.

 

 

تصویر 5 Import units
تصویر ۵ Import units

 

با کمک مواردی که در قسمت Positioning وجود دارد ، میتوانید محل قرار گیری نقشه خود را درصفحه کار تنظیم کنید.برحسب نیاز شما میتوانید هرکدام از موارد موجود دراین قسمت را برای کار خود انتخاب کنید .اما بهترین حالت Auto origin to origin میباشد.

 

تصویر 6 Positioning
تصویر ۶ Positioning

 

در قسمت Place at هم میتوانید محل قرار گیری فایل درLevel را تنظیم کنید. تفاوت این گزینه با گزینه Positioning در این است که در قسمت Place at شما میتوانید تنظیم کنید که فایل مورد نظر در چه طبقه ای قرار بگیرد ، اما با استفاده از گزینه Positioning میتوانید تعیین کنید فایل مورد نظر در چه قسمتی از طبقه مورد نظر و صفحه کار قرار بگیرد.

 

 

تصویر 7 Place at
تصویر ۷ Place at

 

اما در حالت عادی شما در طبقه مورد نظر قرار گرفته اید و بعد اقدام به وارد کردن لینک جدید میکنید .پس نیازی به تنظیم این گزینه نمیباشد مگر درمواردی که مثلا شما در طبقه پنجم هستید و میخواید فایل جدید را درطبقه دیگری به غیر از ۵ وارد کنید .در این زمان شما میتوانید به این گزینه مراجعه کنید زیرا در حالت پیش فرض این گزینه روی طبقه جاری قرار میگیرد و شما در صورت لزوم میتوانید این حالت پیش فرض را تغییر دهید.
بعد از انجام دادن تمام تنظیمات مورد نظر میتوانید روی دکمه Open کلیک کنید.
در این آموزش به نحوه وارد کردن فایل اتوکد وتنظیمات آن پرداختیم . درادامه آموزش در قسمت بعد به وارد کردن لینک رویت و تنظیمات آن و مدیریت فایل های لینک شده میپردازیم.

 

نویسنده : زهرا عیسی بیگلو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.