چگونه پروژه را با استفاده از Worksharing یکپارچه مدل سازی کنیم؟

چگونه پروژه را با استفاده از Worksharing یکپارچه طراحی و مدل سازی کنیم ؟

Worksharing  و ساخت Central Model

در اکثر پروژه های ساختمانی، طراحان به صورت تیمی کار می کنند. این نوع همکاری نیازمند موازی کاری های زیادی در قسمت های مختلف ساختمان است. با استفاده از Revit Worksharing  قدرت نرم افزار رویت در بین افراد تیم تقسیم می شود. با این امکان تمامی افراد می توانند به طور همزمان بر روی پروژه کنند که این کار از جدا کردن بخش های مختلف پروژه جلوگیری می کند و باعث می شود پروژه به صورت یکپارچه طراحی و مدل سازی شود. Worksharing  به اعضای تیم این اختیار را می دهد که بهترین راه را برای همکاری و تعامل، بر اساس کار و نیاز های پروژه، انتخاب کنند.

برای worksharing  شما ابتدا باید central model ( مدل مرکزی) بسازید. بعد از ساخت central model  تمام اعضای تیم می توانند روی همان مدل کار کنند. برای ساخت CENTRAL MODEL  مراحل زیر را طی کنید :

  1. فایل رویتی کی می خواهید CENTRAL MODEL شود را باز کنید .
  2. در سر برگ های بالا بر روی گزینه Collaborate رفته، در قسمت Manage Collaboration  بر روی گزینه ی Collaborate  کلیک کنید.
  3. پنجره Collaborate که باز می شود بر روی گزینه Collaborate within your network  کلیک کرده و ok  را بزنید.چگونه پروژه را با استفاده از Worksharing یکپارچه مدل سازی کنیم؟
  4. در صورت تمایل می توانید بر روی گزینه Worksets در سربرگ Collaborate  بروید و نام Workset ها را تغییر داده یا به آن اضافه کنید. ( در مورد Worksts  در ادامه توضیحات بیشتری ارائه می شود).
  5. پروژه ی خود را در شبکه ی خود Network با نامی دلخواه  Save as  کنید.

 

توجه :

  • از آنجایی که فایل بکاپ پروژه با اعداد و اعشار تعریف شده است، نام central model شما نباید به صورت اعشاری تمام شود. برای مثال اگر می خواهید اسم پروژه خود را   ۱.rvt  بگذارید آن را به صورت   Architecture_1.rvt  وارد کنید.
  • در هنگام ذخیره کردن مطمئن شوید در شبکه خود ذخیره می کنید تا سایر کاربر ها به پروژه دسترسی داشته باشند. در صورت استفاده از server، کامپیوتری که central model در آن قرار دارد باید Revit server  را نصب داشته باشد و نقش آن باید در فایل ini تعریف شود.

 

  1. در پنجره ی Save as  بر روی گزینه ی Options  کلیک کرده و گزینه ی  make this a central model after save  را فعال نمایید. اگر برای اولین بار بعد از فعال کرده worksharing  گزینه save as  را بزنید، برنامه به طور پیش فرض این گزینه را فعال کرده که قابل تغییر هم نیست.

نویسنده : مونا اصغرزاده

کلید واژه : Worksharing  و  Central model  ،  Collaboration ، Workset ،

5 پاسخ
  1. محسن says:

    سلام. با تشکر از مقاله خوبتون. من قبلا می خواستم از این قابلیت استفاده کنم و مراحلی که شما گفتید رو هم طی کرده بودم و فایل رو توی یکی از درایوهام ذخیره کردم. ولی بعد همکارم رفت فایل رو باز کرد و‌ روش کار کرد و سیو کرد ولی هیچ تغییری در فایل مرکزی ایجاد نشد و من فکر کردم به خاطر کرک بودن نرم افزاره و برگشتیم به روش قدیمی. میشه راهنمایی بفرمایید که به خاطر کرک بودن ه یا من جایی رو اشتباه کردم
    با تشکر

    پاسخ دادن
    • مونا اصغرزاده
      مونا اصغرزاده says:

      سلام دوست عزیز. اول از همه چک کنید که فایلتون رو روی نت ورک ذخیره کرده باشید . یعنی جوری که دوستتون به فایل شما با کامپیوتر خودش دسترسی داشته باشه… دوم اینکه نباید گزینه سیو رو بزنید . باید گزینه ی Synchronizeرا بزنید. اگه سیو رو بزنید فقط فایل لوکال خودش سیو میشه. امتحان کنید دوباره حتما. خیلی توی وقت و دقتتون تاثیر گذاره.

      پاسخ دادن
      • محسن says:

        با سلام مجدد
        منظورتون چیه که توی نتورک سیو کنم ؟ اخه من مثل حالت عادی سیو کردم. البته همکارم هم سیو می کرد و synchronize رو نمیزد و به همین خاطر نمی تونم بگم مشکل از کجاست

        پاسخ دادن
        • مونا اصغرزاده
          مونا اصغرزاده says:

          سلام .منظورم اینه کامپیوترهاتون رو شبکه کردین دیگه؟ درسته؟ تو قسمت نت ورک دخیره بشه… اینجوری که شما گفتین حتما مشکل شما از synchronize نکردن بوده. اگه اشتباها فقط سیو کردین می تونید فایل لوکالشو پیدا کنید بعد synchronize رو بزنید.

          پاسخ دادن

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *