[av_tab_section transition=’av-tab-slide-transition’ padding=’no-padding’ tab_pos=’av-tab-above-content’ content_height=’av-tab-content-auto’ tab_padding=’small’ initial=’1′ id=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_admin_tab_active=’1′ bg_color=’#e4ffce’ color=’#001d68′ custom_class=” av_uid=’av-3hzpk61′] [av_tab_sub_section tab_title=’مدلسازی’ vertical_align=’middle’ icon_select=’image_top’ icon=’uf10f’ font=’flaticon’ tab_image=’20824′ tab_image_style=’av-tab-image-rounded’ color=’#4091e8′ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_attachment=’scroll’ background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ custom_class=” av_uid=’av-3h8ohax’] [av_tab_container initial=’1′ position=’top_tab’ boxed=’border_tabs’ alb_description=” id=” custom_class=” av_uid=’av-3ez8t6h’] [av_tab title=’ مدلسازی احجام پروژه’ icon_select=’yes’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ custom_id=” av_uid=’av-27iw49′]

مدلسازی احجام اولیه ایده های طراحان و معماران

خلاقیت و نوآوری دو عامل موفقیت طراحان در ارائه ی کانسپت های ساختمانی است اما آیا کافی است؟

IPD BIM Concept modeling

آنچه یک آرشیتکت را بیش از بیش در نظر کارفرمایان ارزشمند جلوه می دهد قابلیت ساخت طرح بینظیر اوست. ما نیازمند طرح های خلاقانه ای هستیم که در کنار زیبایی ظاهری و جذابیت فرمی، بتواند به صورت واقعی به اجرا درآید لذا همیشه در جستجوی روش هایی در مدلسازی دیجیتالی هستیم که هر دو مقوله را پوشش دهد. آنچه تاکنون در روش های سنتی به چشم می خورد ارائه ی فایل های جداگانه از احجام اولیه ی کار و رندرینگ از آن ها و نقشه ها و مستندات بود اما آنچه امروزه در صنعت ساختمان تحت عنوان BIM معرفی می شود، یکپارچه سازی اطلاعات پروژه در قالب یک فایل واحد است. امتیازات استفاده از یک فایل واحد و نیز امکان دسترسی آسان به تمامی اطلاعات پروژه در قالب یک فایل واحد است.

IPD BIM Modeling 0002 mit glass lab 3d moten glass print

امتیازات استفاده از یک فایل و دسترسی آسان به تمامی اطلاعات راهیست برای بالابردن سطح همکاری های گروهی و هماهنگی های لازم در پروژه که کیفیت مستندات ساخت را ارتقا می دهد. بنابراین پیشنهاد ما به شما استفاده از فنّاوری های جدید برای پروژه های شماست. توانایی ارائه ی یک مدل حجمی اطلاعاتی برای دسترسی به اطلاعات کامل از تمامی ویژگی های آن اعم از سطح اشغال، تراکم، کاربری های فضاها، مساحت طبقات و… در کنار یک کانسپت شگفت انگیز بهترین پیشکش ما برای سرمایه گذاران محترم است.

IPD BIM Modeling _0001_3d printed autodesk steelblue san francisco skyline1

چرا داشتن مدل اطلاعاتی از یک حجم اولیه تا این اندازه اهمیت دارد؟

حتماً تاکنون تجربه کار با احجام و کانسپت ها اولیه ای سه بعدی، که تنها نمایشگر شکل ظاهری یک بنا هستند را داشته اید. این گونه احجام قابلیت به روز رسانی و اعمال فوری تغییرات را در خود ندارند زیرا تنها از خطوط مجازی تشکیل شده اند و هیچ پشتوانه ای اطلاعاتی در پس آن ها وجود ندارد لذا برای استخراج اطلاعات اولیه و مورد نیاز از طرح و حتی میزان سطح اشغال آن نیازمند بهره گیری از فعالیت های دیگری هستیم تا بتوانند از روی کانسپت اطلاعات لازم و پلان های اولیه را استخراج کنند در حالی که اصلاً ضرورتی بر وجود آن ها، صرف زمان و هزینه های اضافی نیست ما با ایجاد احجام انعطاف پذیر و با قابلیت ساخت، اطلاعات لازم را در کمترین زمان در اختیار شما می گذاریم تا بر پایه آن برنامه ریزی کامل تری برای امکان سنجی و برآورد اقتصادی و عملیاتی انجام دهید.

IPD BIM Modeling _0000_3d printing architecture lisa5 design decor 3d printer architecture 3d printing

و نیز حجم اولیه شما به صورت یک نمونه ی کامل با نام مدل دیجیتال که در حقیقت یک نمونه ی شبیه سازی شده از واقعیت پروژه است، ایجاد خواهد شد.که با قرار گیری در مدل سایت تمام اتفاقات مانند شرایط استقرار، روابط هندسی بافت پیرامون، دسترسی ها، خط آسمان و… قابل رصد کردن است و به عبارت بهتر علاوه بر اطلاعات لازم مبنای محاسباتی برنامه ریزی پروژه، آنالیز شبیه سازی شده سایت بر اساس دیتاهای واقعی و قابل لمس در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

IPD BIM Modeling _0003_Janne Kyttanen 3D printed sofa Sofa So Good 2

کارفرمایان علاوه بر مشاهده تصاویر سه بعدی و گردش مجازی پیرامون گزینه های پیشنهادی پروژه، می توانند توسط پرینتر های سه بعدی مدل فیزیکی را تهیه نمایند تا در گزینش طرح و ایده برتر از حواس بیشتری بهره بگیرند.

[/av_tab] [av_tab title=’ مدلسازی طراحی معماری’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ custom_id=” av_uid=’av-376jjd’]

مدلسازی معماری پروژه براساس جدول نازک کاری پروژه

IPD BIM Architecture modeling 01

امروزه با بالا رفتن سطح آگاهی مصرف کنندگان در صنعت ساختمان نیازمند ابتکار و نوآوری در طراحی معماری و توجه به اصول حفظ کیفیت، و سطح آسایش مصرف کنندگان در ساختمان هستیم، بنابراین با بهره گیری از فنّاوری جدید مدلسازی اطلاعات ساختمان با نام BIM به ارزشهای طراحی معماری اهمیت ویژه ای داده ایم. پیش از این طراحان معمار در ابتدای کار از ابزارهای دستی استفاده کرده و ایده های خود را روی کاغذ به تصویر می کشیدند کمی بعد با استفاده از نرم افزارهای نقشه کشی این عملیات به صورت کامپیوتری انجام می گرفت. اما باز هم نواقصی به همراه داشت، دسترسی به نقشه ها تنها به صورت ۲ بعدی میسر بود و این مطلب بخش مدیریت و بازنگری آن ها را برای انتقال به گروه های دیگری طراحی مثل سازه و تأسیسات مشکل می کرد.

 

IPD BIM Architecture modeling 02

به علت عدم آگاهی مناسب به فایل طراحی شده توسط گروه معماری همکاری به کندی صورت گرفته و زمان زیادی صرف به روزرسانی شدن اطلاعات وارد شده به نقشه های اولیه توسط هرسه بخش طراحی بود اما آنچه امروزه ما را در انجام این فعالیت ها برتری داده بهره گیری از مدلسازی اطلاعاتی ساختمان در یک فایل واحد برای تمامی گروههای طراحی است.

IPD BIM Architecture modeling 04

دسترسی به اطلاعات پایه، اعم از تفکیک فضاهای داخلی، معرفی کاربری ها، مساحت و حجم هرفضا، مصالح به کاررفته در هر بخش جزو ابتدایی ترین ویژگی های استفاده از این فناوری است که هر مدل معماری به آن نیاز دارد. اما آیا شما این اطلاعات را به صورت یکپارچه در طرح های ارائه شده توسط آرشیتکت پروژه مشاهده می کنید؟ جواب مطمئناً منفی است زیرا بدون دخالت BIM و حرکت در مسیر پیشنهادی آن برای طراحی معماری هرکدام از مقوله های بالا به صورت جداگانه انجام شده و مجزا از هم ارائه می شوند و اما پیشنهاد چیست؟ چرا زمانی که گران بها تر از طلاست را به سادگی از دست دهیم؟ چرا باید در قبال تخصیص و هدایت منابع و سرمایه ها در راستای اهداف پروژه ، مسیر دشوار تری را انتخاب کنیم؟

IPD BIM Architecture modeling 03

ما با استفاده از روش های نوین طراحی شما را در همان مراحل آغازین کار طراحی، به تمامی خواسته هایتان می رسانیم. چگونه؟ با بهره گیری از مدل اطلاعاتی ساختمان، BIM در مراحل اولیه تمامی اطلاعات لازم اعم از مصالح به کاررفته در تمامی مصالح (کف، دیوار، سقف کاذب، بام، …) بعلاوه اطلاعات کامل از عناصر الحاقی به فضا مثل درب ها، پنجره ها، مبلمان و… را در اختیار شما قرار می دهیم. این گزارش ها شامل تمامی نقشه های معماری و اطلاعات کاملی از عناصر به کاررفته در آن به صورت دسته بندی شده، و نیز متره و برآورده آن با محوریت مدل خواهد بود . لذا دیگر نیازی به صرف هزینه های اضافی برای تهیه ی خدمات جداگانه مثل تهیه جدول نازک کاری، متره پروژه و برآورد هزینه های اولیه ساختمان نخواهید داشت.

IPD BIM Architecture modeling 05

 

[/av_tab] [av_tab title=’ مدلسازی سازه’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ custom_id=”]

مدلسازی سازه بر اساس نقشه های اجرایی :

IPD BIM Structural Modeling 01

پس از طراحی استاندارد و بهینه ی مدل سازه ای بیشترین اهمیت مدلسازی سازه هماهنگ بودن آن با طرح های معماری و عدم تداخل با عناصر تأسیساتی و پروژه است. اما زمانی که فایل طراحی سازه از مابقی مدل به صورت جداگانه ایجاد می شود دچار مشکلات غیرقابل پیشگیری خواهد شد، اما اهمیت آن در چیست بیشتر کارفرمایان معتقدند که تاکنون با همین روش پروژه های زیادی به ثمر رسیده است و لزومی به تغییر نیست، پس این روند باید ادامه داشته باشد.

IPD BIM Structural Modeling 06

اما آیا تاکنون به زمانی که صرف رفع تداخل ها و خطاهای موجود بین نقشه های سازه با دیگر رشته ها صورت می گیرد فکر کرده اید و مهم تر از آن هزینه هایی که در این میان صرف انجام دوباره کاری ها در پروژه می شود و در نهایت به دلیل عدم توانایی در شناخت و پیش بینی این موارد ضروری، در عمل به کمترین میزان استاندارد در کیفیت سازه و ساختمان خواهیم رسید.

IPD BIM Structural Modeling 04

اگر بخواهیم تمامی این هزینه ها را در کل پروژه برآورد کنیم متوجه خواهید شد که چه ضرر جبران ناپذیری در طول پروژه را متحمل شده اید؟ راهکار پیشنهادی ما برای رفع این مشکل بسیار ساده است. با بهره گیری از فناوری مدلسازی اطلاعات ساختمان BIM در پروژه های ساختمانی استفاده از ابزارهای پیشنهادی آن در عملیات طراحی و استفاده از فایل واحد برای انجام تمامی مدل های سازه، معماری و تأسیسات، شما نیمی از راه را طی کرده اید. اما این روش چه کمکی به مدلسازی آنالیز و تهیه ی نقشه های اجرایی سازه می کند؟ امروز با پیشرفت فنّاوری و ارتقا سطح آگاهی کاربران آن توانایی ها در مدلسازی اطلاعاتی پروژه بالاتر رفته و این عاملی در کاهش زمان در هماهنگ سازی بخش های مختلف طراحی در یک پروژه واحد خواهد بود.

IPD BIM Structural Modeling 07

مدلسازی سازه اصولاً پس از اتمام مرحله ی طراحی صورت می پذیرد. اما پس از انجام تغییرات و به روزرسانی مدل توسط آرشیتکت بازهم نیاز به انتقال فایل های جدید، و به روزرسانی مدل سازه بر مبنای اصلاحات پروژه هستیم. این روند تغییرات در حال تکرار است زیرا اصولاً طرح همیشه در حال بهینه سازی هستند. راهکار پیشنهادی ما برای حذف زمان اضافی و جلوگیری از دوباره کاری های طراحی سازه، استفاده از فناوری BIM در مدلسازی اطلاعاتی و کار روی یک فایل واحد است، بدین ترتیب ویرایش ها تنها روی یک فایل صورت می پذیرد تا این فایل در اختیار دیگر بخش های طراحی مخصوصاً طراحان بخش سازه قرار گیرد و بدون نیاز به تکرار مراحل قبل، طرح نهایی بر مبنای تغییرات به روزرسانی شود.

IPD BIM Structural Modeling 05

همچنین با بهره گیری از مدل اطلاعاتی در هر مرحله از طراحی دسترسی به اطلاعات مربوط به قطعات سازه ای به کاررفته، مدل های سفارشی، اتصالات و ویژگی ها و جزئیات نصب برای شما میسر است. به عبارت بهتر در مدلسازی اطلاعات سازه ای شما علاوه بر رصد کردن تمام وقایع سازه پروژه می توانید تداخل با سایر رشته ها، برآورد مقادیر دقیق و احجام سازه، و نیز الگو های ساختاری سازه و اتصالات را در اختیار داشته باشید تا هم در زمان و هم در هزینه صرفه جویی لازم را انجام دهید.

IPD BIM Structural Modeling 03

[/av_tab] [av_tab title=’ مدلسازی تأسیسات’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ custom_id=”]

مدلسازی مکانیکال، الکتریکال، پایپینگ براساس نقشه های اجرایی :

IPD BIM MEP 03

مدلسازی و طراحی تأسیسات پروژه که شامل سه بخش مکانیکی، الکتریکی و لوله کشی می شود اصولاً پس از پایان یافتن طراحی معماری و تا حدودی با پیشرفت بخش طراحی سازه آغاز می گردد و بدین ترتیب برای شروع کار با دسترسی به فایل طراحی معماری می توان کار طراحی و تهیه ی نقشه های تأسیساتی پروژه را آغاز کرد. آنچه امروز در استفاده از فایل های معماری مرسوم است تنها به فرمت های دوبعدی و فایل های تهیه شده با نرم افزارهای ترسیمی ابتدایی مانند Autocad خلاصه می شود در حالیکه برای طراحی بخش تأسیسات نیاز بیشتری به دسترسی به مدل های سه بعدی داریم، تا زمان اضافی که صرف بررسی برخوردهای احتمالی بین عناصر تأسیساتی با دیگر اجزای طراحی شده توسط بخش معماری و یا سازه می شود را حذف کنیم.

IPD BIM MEP 02

ولی متأسفانه در این بخش با صرف زمان و هزینه های اضافی به مرحله اجرا ارجاع داده می شود، با اینکه در همان مراحل اولیه کار قابل پیش بینی و انجام توسط خود طراحان تأسیسات پروژه است. اگر به دقت در تهیه ی نقشه های تأسیساتی نگاه کنید متوجه نواقص موجود در مدل های دو بعدی می شوید. اما چگونه می توان این نواقص را به آسانی حل کرد؟ چرا با وجود این خسارات در پروژه ها، باید روش های سنتی را ادامه داد؟

IPD BIM MEP 07

با پاسخگویی به این سؤالات، به دریچه ی تازه ای از فنّاوری با نام مدلسازی اطلاعات ساختمان یا به اختصار BIM در طراحی می رسیم. همان طور که آگاه هستید مدلسازی اطلاعاتی ساختمان یک نمونه ی شبیه سازی شده از واقعیت پروژه است که با دسترسی به اطلاعات کامل از عناصر به کار رفته در مدل به آسانی می توان تمامی اجزای پروژه را مورد بررسی قرارداد و چون از یک فایل واحد برای انجام تمامی طراحی های پروژه اعم از سازه، معماری و تأسیسات استفاده می شود برای به روزرسانی کردن آن ها و اعمال تغییرات نیازی به صرف زمان اضافی و تحویل فایل های با فرمت های مختلف طراحی به دیگر بخش ها نیست.

IPD BIM MEP 01

همچنین با قابلیت های تصویر سازی دقیقی که از طریق استفاده از ابزارهای تحت BIM صورت می گیرد می توان از هرگونه خطا و یا نقص و برخوردی بین عناصر مدلسازی شده در هر گروه از طراحی آگاه بود، و آن را رفع کرد. ما به شما این اطمینان را می دهیم که مدلسازی تأسیساتی پروژه را با بهره گیری از فنّاوری های جدید و به روز دنیا در کمترین زمان لازم طراحی با بهترین کیفیت انجام دهیم به نحوی که نیازمند صرف هزینه های اضافی برای کنترل نقشه ها و هماهنگ سازی آن ها با بخش های دیگر وجود نداشته باشد.

IPD BIM MEP 05

[/av_tab] [av_tab title=’ مدلسازی مؤلفه ها’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ custom_id=” av_uid=’av-1x83cp’]

مدلسازی عناصر و مؤلفه های ساختمانی

IPD BIM family modeling 06

امروزه یکی از مهم ترین بخش هایی که در طراحی پروژه ها مورد توجه قرار می گیرد، کاربرد مستقیم عناصر و مؤلفه هایی است که ساختار اصلی پروژه را تشکیل می دهند. این عمل سبب می شود تا کارفرمایان، پیمانکاران و سایر ذینفعان پروژه از فرآیند انتخاب، خرید، تولید و مونتاژ هریک از مصالح و تجهیزات آگاهی لازم را داشته باشند. تاکنون تنها برخی شرکت های تولید کننده ی مصالح و تجهیزات ساختمانی اقدام به ارائه نمونه مجازی (آبجکت) و یا بافت محصولات خود کرده اند که این موارد بیشتر در ترسیمات دوبعدی و یا تصویر سازی پروژه کاربرد دارد.

IPD BIM family modeling 03

در حالیکه یک طراح برای تکمیل طرح خود نیاز به معرفی اجزای تشکیل دهنده ی کار و طراحی جداگانه هریک از مصالح و تجهیزات کاربردی در پروژه دارد، و اما اهمیت این کار درچیست؟ آیا با استفاده از نمونه های آماده در بازار نمی توان کار طراحی را تکمیل کرد؟ البته آنچه در طرح ها بکار می رود تنها شامل چند خط برای نمایش شکل ۲ بعدی عناصر و یا برخی نمایش سه بعدی از آن ها در رندرینگ های تهیه شده از کل حجم پروژه است اما توجه تنها به ساختار و شکل ظاهری عناصر در مدلسازی ساختمانی کافی است؟

IPD BIM family modeling 02

ما در BIM با روش مدلسازی اطلاعاتی آشنا شدیم یعنی هر عنصر و مؤلفه به تنهایی شامل یک منبع اطلاعاتی از نمونه خود بود و تعیین کننده ی تمامی ویژگی های آن اعم از ابعاد و اندازه ها جنس مصالح به کاررفته، رنگ، مقاومت و هدایت حرارتی، قیمت و … است اصولاً این ویژگی ها توسط کارخانه های تولید کننده ذکر می شود اما در خود مدل جایی ندارند، به عبارت دیگر شما برای بررسی این ویژگی ها مجبور به دریافت اطلاعات از یک منبع دیگر مثل کاتالوگ های مصالح و تجهیزات هستید پس اگر علاقه مند به ایجاد تغییرات در هر کدام از آن ها باشید باید زمان و هزینه های اضافی را صرف به روز رسانی اطلاعات اولیه در پروژه کنید، به طور مثال اگر بخواهید نوع کاشی های فضای آشپزخانه را تغییر دهید شاید اتفاق خاصی در نقشه های دو بعدی طراحی معماری نیافتد اما جدول دسته بندی ها ، متره، برآورد هزینه ها، رعایت ابعاد و اندازه های جدید در چشم اندازهای داخلی فضاها، همگی دستخوش تغییراتی می شوند که ناخواسته زمان انجام کار را به تأخیر می اندازد.

IPD BIM family modeling 05

از آنجایی که مدل ها و گزارش های مورد نیاز مصالح و تجهیزات، با فرمتهای مختلف ارائه می شوند و هماهنگ سازی بین این اتفاقات در پروژه به نوبه ی خود مسئله حائز اهمیتی است و اصولاً جزئی از فرآیند پشتیبانی پروژه محسوب می شود، و این کار تنها با مدلسازی درست عناصر و مؤلفه های ساختمانی به صورت پارامتریک و استاندارد امکان پذیر خواهد بود.

IPD BIM family modeling 01

مدلسازی پارامتریک مصالح و تجهیزات ساختمان علاوه بر اینکه تولید کنندگان استاندارد مصالح را در لیست محدود انتخاب طراحان پروژه قرار می دهد می توانند در برنامه ریزی تدارکات، خرید، توزیع و نصب در پروژه نهایت بهره را در کاهش زمان و هزینه، برای کارفرمایان، پیمانکاران و سایر ذینفعان پروژه ایجاد کند.

[/av_tab] [av_tab title=’ مدلسازی طراحی داخلی’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ custom_id=”]

براساس تزئینات و مبلمان :

ارتقا کیفیت فضای زندگی یکی از اولویت های هر جامعه است و تنها راه رسیدن به آن برنامه ریزی و طراحی فضا های ساختمان بر اساس استاندارد های لازم زندگی است. مهندسان طراحی داخلی، علیرغم بکار گیری مصالح و تجهیزات لازم و آگاهی از روانشناسی جامعه فضایی بر اساس نیاز های جسمی و روحی مصرف کنندگان خلق می کنند تا همواره پاسخگوی نیازهای مخاطبان باشد.

IPD BIM interior design modeling 01

اگر با اهمیت طراحی معماری در فضاهای داخلی موافق باشید، متوجه می شوید که طراح در هنگام ایجاد فضاها و تفکیک آن ها جوانبی را در نظر می گیرد که خود به نوعی طراحی مکمل فضا محسوب می شود. سپس طرح های نهایی را به دیگر بخش های طراحی مانند تأسیسات الکتریکی و پایپینگ منتقل می کند تا در تکمیل آن اقدامات لازم انجام گیرد. امروزه با فناوری BIM ، نیازی به انتقال فایل های مختلف دو بعدی و سه بعدی به گروههای دیگر جهت انجام طراحی داخلی و هزینه های اضافی در این میان نیست. تنها کافی است با مدلسازی صحیح اطلاعاتی ساختمان توسط گروه های متخصص، در هر مرحله از کار، جزئیات اجرایی، اطلاعات کامل از عناصر و مؤلفه های به کار رفته در پروژه را در اختیار داشته و فرآیند برنامه ریزی ساخت را تکمیل و اعمال نمایید.

navigation

همان طور که می دانید در اختیار داشتن یک مدل دیجیتالی دقیقاً یک شبیه سازی از نمونه ی واقعی است. اما اگر بتوان در این نمونه ی شبیه سازی شده حرکت کرد و تمامی اجزای داخلی آن را بر اساس واقعیت های اجرایی مشاهده نمود، امتیاز بسیار بزرگی برای سازنده محسوب می شود. زیرا برای نمایش قابلیت ها و توانایی های یک ساختمان به مشتریان کافی است قبل از اجرا و ساختن آن تمامی فضاها را به صورت مبلمان شده به نمایش گذاشت.

IPD BIM interior design modeling 03

آیا این عملیات امروزه امکان پذیراست؟ البته ما به شما خاطر نشان می کنیم که برای پیشرو بودن در این صنعت، باید این برگ برنده را در اختیار بگیرید تا در میان سایر سازندگان ساختمان خود را از دیگر رقبا متمایز نمایید. تنها کافی است بدانید که در حین مدلسازی اطلاعاتی توانایی طراحی داخلی و استفاده از عناصر اطلاعاتی دیگر که به صورت دیجیتالی شبیه سازی شده اند و شامل اطلاعات کاملی از ویژگی هایی مثل ابعاد و اندازه ها، جنس مصالح، رنگ و قیمت هستند به آسانی مقدور است. شما تنها با استفاده از یک عینک خاص می توانید داخل فضاهای طراحی شده حرکت کرده و به بررسی اجزای به کاررفته در محیط بپردازید. همچنین در هر زمان می توانید نوع مبلمان، جنس و رنگ آن ها را مطابق سلیقه ی خود بر اساس محصول مورد نظر تغییر داده و دیگر نیازی به بروز رسانی دیگر فایل ها و مدل های اجرایی و نیز ویرایش متره و برآورد هزینه ها نیست. زیرا شما با یک نمونه ی هوشمند و یک گروه کار با تجربه همراه هستید.

IPD BIM interior design modeling 04

[/av_tab] [av_tab title=’ مدلسازی محوطه’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-34438g9′ custom_id=”]

با توسعه ی فضاهای شهری و تمایل انسان ها به شهرنشینی، محدودیت زمین برای گردآوری جمعیت فضاهای شهری در ساختمان های متراکم، مقوله ی محوطه سازی و توجه به اهمیت مدلسازی آن مورد توجه قرار گرفته است، اما لازم به ذکر است که نباید این مقوله به صورت جداگانه مورد نظر قرار بگیرد. زیرا طراحی محوطه های ساختمانی مشابه دیگر بخش های طراحی از اهمیت خاصی برخوردار است.

محوطه سازی یک ساختمان می تواند در توسعه فضای آسایش انسان و فضای سبز، زیبایی و هندسه ، بهینه سازی انژری، کاهش آلودگی محیطی، دسترسی های مناسب ساختمان، هویت بخشی بنا در فضاهای شهری و غیرشهری سهم عمده ای داشته باشد. برای استفاده از توپوگرافی و شیب زمین و همسویی با آن نیازمند رعایت نکات خاصی هستیم که یکی از مهم ترین فناوری های روز دنیا در صنعت ساختمان به نام BIM است.

مدلسازی محوطه سازی مدلسازی محوطه سازی مدلسازی محوطه سازی مدلسازی محوطه سازی مدلسازی محوطه سازی مدلسازی محوطه سازی

داشتن مدلسازی اطلاعات ساختمانی از هر جهت برای انجام یک پروژه امتیاز ویژه محسوب می شود. زیرا قبل از انجام هر عملیات اجرایی، تمامی جوانب و خطرات بررسی شده و هزینه ها برآورد می شود تا بتوان قبل از هرکاری کل پروژه را از هر نظر تجزیه و تحلیل کرد. ما برای ایجاد مدل های اطلاعاتی ابتدا از داده های موجود استفاده می کنیم که یکی از اساسی ترین داده ها موقعیت مکانی پروژه و توپوگرافی آن است، حال باید با شروع فرآیند طراحی معماری به مدلسازی محوطه نیز بپردازیم. چرا که این دو اعضای جداناپذیر از یکدیگر بوده و به نوعی مکمل هم هستند.

بدین ترتیب شبیه سازی بر روی اطلاعات پایه (عوارض طبیعی و مصنوعی سطح الارضی و تحت الارضی) انجام می گیرد و محوطه سازی برمبنای معقولانه ترین روش با کمترین هزینه و زمان پیشنهاد می شود لذا در همین مراحل آغازین کار با در اختیار داشتن اطلاعات کافی از بخش های موجود و طراحی شده پروژه می توان به برآورد هزینه های واقعی پروژه رسید.

محوطه سازی تنها شامل طراحی فضاهای خارجی ساختمان نیست بلکه با دقت در ماهیت آن متوجه می شوید که یکی از ملزومات ساختمان برای حفظ تعادل بصری و ابعاد وجودی آن است.

[/av_tab] [/av_tab_container] [/av_tab_sub_section][av_tab_sub_section tab_title=’محاسبات و آنالیز’ vertical_align=’middle’ icon_select=’image_top’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ tab_image=’20826′ tab_image_style=’av-tab-image-rounded’ color=’#4091e8′ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_attachment=’scroll’ background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ custom_class=” av_uid=’av-32rrwpl’] [av_tab_container position=’top_tab’ boxed=’noborder_tabs’ initial=’1′ custom_class=” av_uid=’av-2zyfxjt’] [av_tab title=’ آنالیز سایت و احجام پروژه’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2zglcu1′]

یکی از مهم ترین عوامل موفقیت در اجرای یک پروژه اهمیت به آنالیز سایت و طراحی احجام اولیه کار و نحوه ی جاگذاری آن در سایت برای بهره بردن از عوامل طبیعی و مصنوعی پیرامون است. امروزه مباحث تحلیل و آنالیز پروژه های ساختمانی برای بهره گیری حداکثری از مباحث طراحی و مدیریت شهری و نیز انرژی های رایگان که محیط و اقلیم منطقه در اختیار مصرف کننده قرار می دهد و با هدف کاهش ریسک پروژه و بهره حداکثری از امکانات و فرصت های پروژه امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است و به یکی از مهم ترین عوامل در ساخت و ساز بدل گشته است.

آنالیز سایت و احجام پروژه آنالیز سایت و احجام پروژه آنالیز سایت و احجام پروژه آنالیز سایت و احجام پروژه آنالیز سایت و احجام پروژه آنالیز سایت و احجام پروژه آنالیز سایت و احجام پروژه آنالیز سایت و احجام پروژه آنالیز سایت و احجام پروژه

همچنین ما با بهره گیری از آنالیز سایت در ابتدایی ترین مرحله ی طراحی یک پروژه خاطر نشان می کنیم که ساختمان را تا حد امکان از استفاده از انرژی های پرهزینه ی امروزی مبرا می داریم. کارشناسان ما با استفاده از فناوری نوین BIM یا همان مدلسازی اطلاعاتی ساختمان، به تعیین موقعیت دقیق پروژه و بررسی اقلیم منطقه ، همچنین بررسی تمام عوامل تأثیر گذار درون و برون سایت پروژه می پردازند و بعد از آن بهترین و مناسب ترین حجم و ساختار پروژه را در شناخت کامل از همجواری ها و دسترسی ها پیشنهاد می کنند. لازم به ذکر است که برای دستیابی به برخی امتیازات طبیعی مثل نور با تهویه طبیعی در ساختمان، مجبور به چشم پوشی از مقوله های دیگری در طراحی هستیم. اما استفاده از نرم افزارهای قدرتمند امروزی در راستای حرکت با متد BIM، همیشه بهترین و معقولانه ترین روشی است که با بررسی ماتریس های علمی پیشنهاد می شود تا بهترین بهره برداری را به همراه داشته باشد.

هماهنگی و همخوانی علمی و محاسباتی محیط (سایت پروژه) با حجم طراحی شده یکی از مهم ترین عوامل مؤثر در موفقیت پروژه است؛ لذا نیازمند محاسبات دقیق اولیه قبل از ارائه طرح بهینه هستیم. هماهنگی بین اعضای طراحی با گروه های آنالیز کننده و کار بر روی یک فایل واحد به ما کمک می کند تا از صرف زمان اضافی برای دسترسی به فایل های طراحی متعدد توسط گروه های طراحی و آنالیز سایت، تأثیرات تجمیع و تکثیر خطاهای انسانی و سازمانی در پروژه بپرهیزیم و این مقوله را درکنار هم پیش ببریم.

[/av_tab] [av_tab title=’ آنالیز انرژی ساختمان’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-akj0fd’]

وقتی به مقوله آنالیز انرژی در ساختمان می رسیم در واقع یکی از مهم ترین عوامل و بخشی از استقلال پروژه در تأمین نیازهای خود را در نظر گرفته ایم. در دنیای امروزی که بیشتر بر سر اهمیت بهینه سازی مصرف انرژی های فسیلی و الکتریکی صحبت می شود ساختن ساختمان های سبز یکی از بهترین متدها در صنعت ساختمان می باشد. به معنای واقعی ساختمان های سبز به همسویی با طبیعت و رساندن کمترین آسیب به آن در برپایی یک بنای جدید باز می گردد که بهره گیری از انرژی های که به زمین و طبیعت آسیب می رساند خود نوعی تداخل در ایجاد ساختمان ها تحت عنوان سبز خواهد بود.

بدین منظور برای هم راستایی با تکنولوژی در آنالیز انرژی ساختمان ما به روش شناخته شده در صنعت BIM با نام مدلسازی اطلاعاتی ساختمان روی آورده و قابلیت های آن را از این زاویه نیز بررسی کردیم و به نتایج شگفتی رسیدیم . برای دسترسی به یک تحلیل و آنالیز درست ما نیاز به یک مدل کامل از پروژه داریم و منظور از مدل کامل، یک نمونه ی اطلاعاتی دیجیتالی است که در حقیقت شبیه سازی از مدل واقعی پروژه است. پس بعد از انجام طراحی و مدلسازی با بهره گیری از نرم افزارهای حرفه ای و پرتوان BIM در تهیه ی مدل های انرژی و خروجی گرفتن از فایل ها با فرمتهای مناسب جهت آنالیز، نیاز به دوباره کاری و صرف زمان اضافی جهت انجام مدلسازی دوباره در نرم افزارهای تحلیل گر قدیمی را حذف کرده ایم، و با لینک کردن مدل طراحی شده با فایل های آنالیز شده در این رابطه سرعت خود را بالا برده و در هزینه های کلان پروژه، کاهش چشمگیری را مشاهده کرده ایم.

در این توانایی، دسترسی به میزان سرمایش، گرمایش، نور ، تهویه و… را برای رسیدن به منطقه ی آسایش انسان ها در ساختمان ها با کاربری های مختلف به دست آورده ایم و به همین منظور به شما خاطر نشان می کنیم که در همان مراحل اولیه ی طراحی پروژه می توانیم میزان نیاز مصرف انرژی برای تأمین نیازهای رفاهی مخاطبان پروژه را با بالاترین دقت تعیین کرده و گزارشی از هزینه های مصرف انرژی ساختمان به تفکیک انرژی های فسیلی و الکتریکی ارائه نماییم و در این کار، مدیون استفاده از متد BIM در صنعت ساختمان هستیم.

[/av_tab] [av_tab title=’ محاسبات و آنالیز سازه’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2vq5gq1′]

یکی از چالش برانگیزترین کارهای اعضای تیم سازه در پروژه های کلان، طراحی و آنالیز سازه در یک نرم افزار و سپس ترسیم و تهیه الگوهای ساخت آن در نرم افزار های دیگر است. این عملیات با نواقص زیادی همراه است. انتقال اطلاعات و تبدیل فرمت های متنوع، باعث هدر رفتن زمان در ارائه ی گزارش ها و اطلاعات سازه ای طرح می گردد. اما این اتفاق در روش های سنتی مرسوم است، که تجمیع خطاها، همواره باعث خساراتی در فرآیند ساخت می شود.

امروزه با استفاده از روش های کاربردی متد BIM در صنعت ساختمان بسیاری از این خطا ها و خسارت ها قابل پیشگیری است و می توان با استفاده از ابزارهای پرقدرت، مدلسازی سازه را به طور کامل و هماهنگ با دیگر بخش های طراحی اعم از معماری و تأسیسات پیش برد. در ضمن با استفاده از تحلیل اطلاعات پایه سازه در مدل پروژه، سازه ای اقتصادی و اجرایی تر طراحی کرد.

محاسبات و آنالیز سازه محاسبات و آنالیز سازه محاسبات و آنالیز سازه محاسبات و آنالیز سازه محاسبات و آنالیز سازه محاسبات و آنالیز سازه محاسبات و آنالیز سازه محاسبات و آنالیز سازه

با بهره گیری از مدلسازی اطلاعاتی و ابزارهایی که BIM در زمینه تحلیل سازه های گوناگون فلزی یا بتنی در اختیار گروه طراحی سازه می گذارد می توان به آسانی طراحی و آنالیز را یکجا و تنها با لینک کردن مدل پروژه در نرم افزارهای تحلیلی انجام داد. بدین ترتیب پس از اعمال تغییرات و یا ویرایشهایی که در بخش معماری انجام می شود، لازم به دوباره کاری در مدل اصلی طراحی شده و به تبع آن مدل آنالیز شده نیست. چون فایل ها با یکدیگر از طریق لینک های اطلاعاتی متصل هستند و به آسانی مکان و محدوده ویرایش شده ظاهر می شود و اعضای تیم طراحی سازه می تواند در به روزرسانی این ویرایش ها اقدامات لازم را انجام دهند.

با استفاده از تحلیل یکپارچه مدل، در زمان و هزینه های طراحی و ساخت پروژه صرفه جویی قابل تأملی را حاصل می کند و در نهایت هزینه های این بخش را به درستی تقلیل می دهد. اینجاست که اهمیت درست آنالیزهای مدل محور، مشخص شده و BIM را در این بخش از مابقی روش های مرسوم متمایز می سازد.

از دیگر امتیازات آنالیزهای مدل محور دسترسی آسان تمامی اعضای تیم طراحی سازه به آن برای برقراری هماهنگی و همکاری های گروهی در این رابطه منحصر بفرد است و تمام اطلاعات لازم درباره سازه اعم از طراحی ها، باز نگری ها، آئین نامه ها و مبناهای محاسباتی، الگو های ساخت و برنامه های تدارکاتی در اختیار افراد ذیربط قرار خواهد گرفت.

[/av_tab] [av_tab title=’ محاسبه مصالح و تجهیزات پروژه’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2twpa6x’]

انجام محاسبات مقدار و هزینه مصالح و عناصر به کار رفته در ساختمان با نام متره و برآورد درخدمات فنی و مهندسی ساختمان شناخته می شود که همیشه جزئی ضروری از خدمات مورد نیاز پروژه ها می باشد که مهندسان مترور از روی نقشه های نهایی دو بعدی این عملیات حساس را انجام می دهند. به عبارتی یکی از مهم ترین بخش های ساختمان سازی تعیین هزینه های مربوط به احجام، مقادیر، همچنین میزان مصالح و عناصر به کاررفته در طرح نهایی شده است.

حال زمانیکه تنها پل ارتباطی بین طرح نهایی و مترور ساختمان به نقشه های دو بعدی موجود خلاصه می شود، همواره این سئوال مطرح است که چگونه می توان به درست بودن برآورد هزینه های ساختمان اعتماد کرد؟ میزان خطاهای محاسباتی، احتمال عدم رؤیت درست، تقریب ها و تخمین های بسیار زیاد از مشکلات موجود روش فعلی انجام برآورد می باشند. علاوه بر آن در هنگام به روز رسانی تغییرات اعمال شده در طرح فاجعه ای بزرگ تر رخ می دهد، که مستلزم دوباره کاری های زمانگیر است که به خودی خود نقش بسزایی در افزایش زمان و هزینه های اختصاص داده شده به این بخش دارد.

محاسبه مصالح و تجهیزات پروژه محاسبه مصالح و تجهیزات پروژه محاسبه مصالح و تجهیزات پروژه محاسبه مصالح و تجهیزات پروژه محاسبه مصالح و تجهیزات پروژه

راهکار پیشنهادی ما به شما بهره برداری از متد BIM یا همان مدلسازی اطلاعاتی ساختمان است ، در این روش اطلاعات لازم در مدل پروژه مستتر است و در هر زمان می توان به آن ها دسترسی داشت و از آن ها خروجی گرفت. ما در روش تهیه متره و برآورد مصالح و عناصر ساختمانی از روش های ارائه شده توسط BIM بهره گرفته ایم و خطاهای کل پروژه را به زیر یک درصد کاهش داده ایم. در حالیکه در روش های مرسوم تنها اطلاعات از روی نقشه های دو بعدی استخراج می شد. اما در این روش تمام اتفاقات در مدل شبیه سازی شده از واقعیت پروژه بصورت همزمان و بدون دخالتی در دسترس است.

محاسبه مصالح و تجهیزات پروژه محاسبه مصالح و تجهیزات پروژه محاسبه مصالح و تجهیزات پروژه محاسبه مصالح و تجهیزات پروژه

توجه کنید زمانیکه اطلاعات اولیه هر عنصر و یا مصالح به صورت کامل در فایل پروژه وارد می شود شما برای دسترسی به هرکدام از آن ها تنها نیاز دارید تا محدوده ی موردنظر را تعیین نمایید. سپس با کمک ابزارهای هوشمند می توانید ارقام دقیقی از میزان اطلاعات وارد شده در مراحل اولیه طراحی را در اختیار داشته باشید. مقوله ی متره و برآورد هزینه ها نیز از این قاعده مستثنا نیست. به طوری که نیاز به صرف زمان و افزایش نیروی کار برای ارائه آن نمی باشد و تنها با تکیه بر اطلاعات درج شده در مدل و بهره وری از مدلسازی اطلاعاتی BIM می توان آمار و ارقام درستی از میزان مصرف مصالح در هر بخش را به تفکیک فضا، طبقه، دپارتمان و کل پروژه در اختیار کارفرما، پیمانکار و مدیران پروژه قرار داد.

[/av_tab] [av_tab title=’ آنالیز سیستم های تاسیساتی’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-9y6tt5′]

برای در اختیار داشتن یک پروژه کامل و بی عیب و نقص قبل از تحویل مستندات لازم به گروه های اجرایی باید تمامی سیستم های طراحی شده به درستی آنالیز شوند. این تحلیل باید در هر بخش به صورت خاص و جداگانه ای انجام می شود. اما آنچه بیشتر از همه مورد توجه قرار می گیرد در بخش آنالیز تأسیساتی و بررسی عملکرد درست سیستم های حرارتی و برودتی به کاررفته در پروژه است. از آنجائیکه طرح های معماری و سازه به صورت جداگانه تهیه و تنظیم می شوند و سپس به بخش های تأسیسات منتقل می شود. در حین انتخاب و طراحی سیستم های تأسیساتی و با انجام هر تغییر و ویرایش توسط مهندسان، مکانیزم های مورد نظر در بخش تأسیسات پروژه دستخوش تغییرات جدیدی می شود و برای به روز رسانی آن زمان زیادی صرف می شود. اما مهم تر از آن انتقال اطلاعات پایه محاسباتی تأسیسات، به نرم افزارهای گوناگون و انجام اصلاحات برای به روزرسانی آنالیز و تحلیل های سیستمهای تأسیساتی می شود.

راهکار پیشنهادی ما برای کاهش زمان انجام تحلیل های سیستمهای تأسیساتی استفاده از روش BIM در بهره گیری از مدلسازی اطلاعات ساختمان است. در این فرآیند مدل اصلی را که در یک فایل واحد تهیه و تنظیم شده است، به نرم افزارهای تحلیلگر به آسانی لینک می کنند و از گزارش ها و نتایج آن در تحلیل تأسیساتی پروژه استفاده می شود.

ما در این روش از مدل اطلاعاتی طراحی شده در بخش های الکتریکال و مکانیکال، استفاده می کنیم و خاطر نشان می کنیم که این مدل تاسیساتی با مدل های طراحی شده در بخش های معماری و سازه مرتبط بوده و با اعمال هرگونه تغییراتی به صورت خودکار بر روی مدل مکانیکال نیز تأثیر گذار خواهد بود و نیازی به صرف زمان برای اصلاح، به روز رسانی و انتقال فایل ویرایش شده و همچنین موقعیت یابی تغییرات در پروژه و در نهایت ویرایش آن نیست.

اما مهم ترین بخش از آنالیز سیستمهای تأسیساتی بررسی عملکرد درست آن در پروژه است. از آنجایی که مدلسازی اطلاعاتی ساختمان همان شبیه سازی از واقعیت پروژه به صورت یک مدل دیجیتالی است، قبل از اجرایی ساختن آن باید تمامی سیستمهای به کاررفته در ساختمان برای بررسی عملکرد درست برای فراهم کردن شرایط آسایش کاربران آنالیز شود و ما نمی خواهیم این فعالیت را از مبحث طراحی جدا کنیم. بلکه در حین انجام عملیات طراحی توسط نرم افزارهای هوشمند، عملکرد آنالیز دریافت گزارش های لازم از نحوه ی عملکرد هر بخش از گروه تأسیسات صورت می گیرد. پس نیازی به صرف هزینه های اضافی و یا انتقال کار به اشخاص دیگر برای انجام آن ها نیست و بهترین سیستم های تاسیساتی پاسخ گو به نیازهای پروژه بر اساس اطلاعات دقیق محاسباتی انرژی مدل شبیه سازی شده پروژه دست یافتنی است.

[/av_tab] [av_tab title=’ آنالیز مدل اقتصادی پروژه’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2qefvxl’]

بیشتر سرمایه گذاران در صنعت ساختمان نیازمند اطلاعات کاملی از چرخه مالی پروژه هستند. این مقوله اصولاً جزئی از عوامل مهم و حیاتی در پروژه ها به حساب می آید. زیرا آنچه تاکنون در بیشتر ساخت و سازها مشاهده می شود عدم دسترسی به اعداد و ارقام دقیق و قابل تخصیص منابع مالی در فرآیند نقدینگی در مراحل مختلف کار است. اصولاً ما با ارقام احتمالی و درصدهای تخمینی توسط سازندگان روبرو می شویم که تنها بر مبنای تجربیات و پیش بینی های بازار می باشد و این یکی از عوامل ریسک پذیری سرمایه و پروژه است و چه بسیار پروژه هایی که با پیش بینی های غلط و عدم تدقیق هزینه-زمان پروژه به سر منزل مقصود نرسیدند. البته تورم اقتصادی جامعه همیشه بزرگ ترین حافظ و پوشش دهنده این اشتباهات فاحش و خطای مدیریتی بوده است. با این حال لازم است در ابتدا تحلیل کاملی از شرایط بازار و رقبای پروژه به صورت جداگانه تدوین شود و سپس با معیارهای موفقیت پروژه به استراتژی سرمایه گذاری درست در ساخت و ساز رسید. ما برای این کار راهکار های ویژه ای به شما پیشنهاد خواهیم داد.

در روش های سنتی پس از اتمام عملیات طراحی، اطلاعات اولیه، به گروه دیگری جهت بررسی و آنالیز اقتصادی و هماهنگ سازی آن با بودجه ی در نظر گرفته شده برای پروژه ارجاع می شد. اما بازهم چون مدل به صورت صعودی در حال تغییر و بهینه سازی بود این عملیات دستخوش تغییرات شده و ارقام دقیقی از آن استخراج نمی شد. علاوه بر آن محاسبات به صورت اعداد کلان بررسی می شده است و فرآیند نقدینگی در دوره کل پروژه آنالیز می باشد. ما در این میان شما را با راهکارهای جدیدی آشنا می کنیم و آن بهره گیری از متد جدید BIM در صنعت ساختمان سازی دنیاست. روش پیشنهادی BIM یک مدل اطلاعاتی است. همان طور که در مبحث مدلسازی احجام اولیه پروژه ذکر شد، با کمک مدل اطلاعات اولیه پروژه اطلاعات پایه جهت بررسی مطالعات امکانسجی و توجیه اقتصادی قابل دسترسی خواهد بود.

آنالیز مدل اقتصادی پروژه آنالیز مدل اقتصادی پروژه آنالیز مدل اقتصادی پروژه آنالیز مدل اقتصادی پروژه آنالیز مدل اقتصادی پروژه آنالیز مدل اقتصادی پروژه آنالیز مدل اقتصادی پروژه آنالیز مدل اقتصادی پروژه آنالیز مدل اقتصادی پروژه آنالیز مدل اقتصادی پروژه

برای دسترسی به ارقام دقیق و بررسی مدل از نظر اقتصادی باید بودجه ی در نظر گرفته شده را به عنوان منبع اطلاعات اولیه در نظر گرفت و پس از آن مابقی عناصر موجود در مدل را بر اساس استاندارد سازی فرآیند ساخت بهینه سازی کرد. ما با استفاده از نرم افزارهای هوشمند که ثمره ی پیشرفت تکنولوژی در مدلسازی و طراحی ساختمان است. به این توانایی رسیده ایم که تمامی دوباره کاری ها را حذف کنیم، و به زمان و هزینه های واقعی اجرای پروژه دست یابیم. مهم ترین دغدغه ی مهندسین، طراحان و تحلیل گران دوباره کاری هایی است که در طی تغییرات در مدل بوجود می آید. پس با حذف آن می توان در هزینه های کلی پروژه چه در مرحله ی طراحی و چه اجرا صرفه جویی کرد. اغلب طراحی پروژه و اجرای آن با آنالیز تمامی بخش ها اعم از معماری، سازه و تأسیسات همراه است. در این میان آنالیز انرژی نیز بسیار مورد توجه قرار می گیرد. اما اهمیت آنالیز مدل از نظر اقتصادی و توجیه پذیری هزینه های صرف شده در آن صدر تمامی آن ها قرار می گیرد.

[/av_tab] [/av_tab_container] [/av_tab_sub_section][av_tab_sub_section tab_title=’تصویر سازی’ vertical_align=’middle’ icon_select=’image_top’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ tab_image=’20834′ tab_image_style=’av-tab-image-rounded’ color=’#4091e8′ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_attachment=’scroll’ background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ custom_class=” av_uid=’av-2ozyyzd’] [av_tab_container position=’top_tab’ boxed=’noborder_tabs’ initial=’1′ custom_class=” av_uid=’av-9h4rbt’] [av_tab title=’تصویر سازی فضاهای داخلی پروژه’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2kvtoix’]

یکی از عوامل یک پروژه را بیش از پیش برای سرمایه گذاران و مالکین مملوس می کند دسترسی به تصاویر متعدد و متنوع از فضاهای داخلی پروژه است. روشی که تاکنون بدین منظور مورد استفاده طراحان قرار می گرفت استفاده از یک بخش جداگانه به نام سه بعدی سازی برای تهیه ی تصویرهای سه بعدی و رندرینگ از فضاهای داخلی و خارجی پروژه بودکه لازمه آن انتظار برای تکمیل نقشه های دوبعدی و سپس انتظار برای تهیه مدل سه بعدی در نرم افزار های غیرتخصصی بود. در این میان تغییرات طرح و تکرار چندین باره آن، اتلاف زمان هزینه و انباشتگی خطا را به ارمغان می آورد. بعلاوه آنکه عمدتاً طراح را ملزم به دوباره ساختن یک مدل با فرم انتزاعی بدون در نظرگیری ابعاد و اندازه های دقیق تنها برای معرفی فضاهای داخلی و مصالح و مبلمان به کار رفته در آن ها بود. پس از انجام هر ویرایش و هر تغییرات این کابوس به سراغ سه بعدی ساز می آمد که زمان زیادی را باید صرف به روزرسانی مدل می کردند، در اینجا تنها طراحان و سه بعدی کاران نبودند که از این روند راضی نبودند بلکه مالکین هم برای اعمال نظر در کوچک ترین بخش از اجزای ساختمان باید زمان زیادی را به انتظار اعمال تغییرات سپری می کردند که این زمان اضافی برای آن ها نیز مستلزم صرف هزینه بود.

تصویر سازی فضاهای داخلی پروژه تصویر سازی فضاهای داخلی پروژه تصویر سازی فضاهای داخلی پروژه تصویر سازی فضاهای داخلی پروژه تصویر سازی فضاهای داخلی پروژه تصویر سازی فضاهای داخلی پروژه تصویر سازی فضاهای داخلی پروژه تصویر سازی فضاهای داخلی پروژه

امروزه در روش جدیدی از فرایند تصویر سازی توسط مدلسازی اطلاعاتی ساختمان BIM، هیچ فایل و زمان جداگانه ای برای انجام عملیات رندرنیگ یا ساختن احجام سه بعدی ایجاد نمی شود و هرچه هست ثمره ی تلاش طراح معماری برای ساختن یک مدل دیجیتالی از نمونه واقعی به صورت شبیه سازی شده است. جایی که شما به عنوان مالک یا سرمایه گذار در هر زمان می توانید نظرات و سلیقه ی خود را در مدل اعمال کرده و نیازی به صرف زمان اضافی برای طراحی و سه بعدی سازی آن نباشد. اهمیت و قابلیت مدلسازی اطلاعاتی دسترسی به دنیایی از تصاویر دقیق با رعایت مصالح انتخاب شده برای تک تک اجزای به کار رفته در ساختمان مثل دیوار، کف ، بام، سقف کاذب و … . حتی عناصر تکمیلی مثل درب ها و پنجره ها و مبلمان است. جایی که تصویر سازی جزئی از فرآیند طراحی مدلسازی محسوب می شود و امروزه با ظهور افزونه های حرفه ای رندرینگ برای نرم افزار های BIM در هر زمان از طراحی کارفرما و مدیران پروژه می توانند با هر کیفیت مورد نظر حتی به صورت واقعی پروژه را مشاهده و اعلام نظر نمایند.

[/av_tab] [av_tab title=’ تصویر سازی احجام خارجی پروژه’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2kfx6yh’]

یکی از عواملی که پروژه را بیش از پیش برای سرمایه گذاران و مالکین مملوس می کند دسترسی به تصاویر متعدد از حجم اصلی و نماهای پروژه است. روشی که تاکنون بدین منظور مورد استفاده طراحان قرار می گرفت استفاده از یک بخش جداگانه به نام سه بعدی سازی برای تهیه ی تصویرهای سه بعدی و رندرینگ از حجم و نماهای پروژه بود، و لازمه آن انتظار برای تکمیل نقشه های دوبعدی و سپس انتظار برای تهیه مدل سه بعدی در نرم افزار های غیرتخصصی وغیرمعماری بود. در این میان تغییر طرح و تکرار، اتلاف زمان هزینه و انباشتگی خطا را به ارمغان می آورد. بعلاوه آنکه عمدتاً طراح را ملزم به دوباره ساختن یک مدل با فرم های انتزاعی بدون در نظرگیری ابعاد و اندازه های دقیق می کرد و تنها برای معرفی فضاهای خارجی و داخلی و مصالح به کار رفته در آن ها بود. پس از انجام هر ویرایش و تغییرات این کابوس به سراغ سه بعدی ساز می آمد که زمان زیادی را باید صرف به روزرسانی مدل کند. در اینجا تنها طراحان و سه بعدی کاران نبودند که از این روند راضی نبودند، بلکه مالکین هم برای اعمال نظر در کوچک ترین بخش از اجزای ساختمان باید زمان زیادی را به انتظار اعمال تغییرات سپری می کردند که این زمان اضافی برای آن ها نیز مستلزم صرف هزینه بود و همچنین بسیاری اوقات به دلیل کمبود و یا انتقال نامناسب اطلاعات تصویر تهیه شده با خواسته های طراح و مجری پروژه فاصله بسیاری دارد.

تصویر سازی احجام خارجی پروژه تصویر سازی احجام خارجی پروژه تصویر سازی احجام خارجی پروژه تصویر سازی احجام خارجی پروژه تصویر سازی احجام خارجی پروژه تصویر سازی احجام خارجی پروژه تصویر سازی احجام خارجی پروژه تصویر سازی احجام خارجی پروژه

اما امروز شما را به روش جدیدی از فرایند تصویر سازی توسط مدلسازی اطلاعات ساختمان (BIM) آشنا می کنیم. جایی که هیچ فایل و زمان جداگانه ای برای انجام عملیات رندرنیگ یا ساختن احجام سه بعدی ایجاد نمی شود و هرچه هست ثمره ی تلاش طراح معماری برای ساختن یک مدل دیجیتالی از نمونه واقعی به صورت شبیه سازی شده است. جایی که شما به عنوان مالک یا سرمایه گذار در هر زمان می توانید نظرات و سلیقه ی خود را در مدل اعمال کرده و نیازی به صرف زمان اضافی برای طراحی و سه بعدی سازی آن نباشد. همه اتفاقات بر اساس اصول طرح و اجرا نمایش داده می شود و همه خواسته های کارفرما و سرمایه گذار بصورت ملموس و با بالاترین کیفیت در اختیار ایشان قرار خواهد گرفت. امروزه تمامی شرکت های برتر تولید کننده نرم افزارهای سه بعدی همگی رویکردی به سوی فناوری BIM دارند و تمامی نرم افزارها و موتور های رندرینگ با قابلیت تبادل فایل و سرویس دهی وجود دارد و به راحتی و بدون کوچکترین فعالیتی می توان از مدل نهایی پروژه بهترین تصاویر حتی با کیفیت خارجی استخراج کرد.

با کمک فناوری BIM طراحی نما با استفاده از عناصر پیش فرض موجود با زمان کمتری به نسبت روش های مرسوم امکانپذیر است و با این تفاوت که مدل نهایی نمای ساختمان براساس واقعیت و جزئیات اجرایی می باشد و تغییرات و اصلاحات نما و پلان ها بطور همزمان و تاثیرگذار بر یکدیگر خواهد بود.

[/av_tab] [av_tab title=’ انیمیشن گردش مجازی در پروژه’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-93g04p’]

همان طور که در مبحث تصویرسازی توصیف کاملی از روند و عملکرد BIM در تهیه ی مدل دیجیتالی و شبیه سازی از پروژه ذکر شد، در اینجا نیز به تکمیل قابلیت های موجود در فرآیند مدلسازی اطلاعاتی می پردازیم. همیشه در روشهای سنتی با بهره مندی از چند نرم افزارهای مختلف انیمیشین و یا تصویر متحرک لازم پروژه برای معرفی و نمایش فضاهای داخلی و یا خارجی صورت می گرفت. اما این انیمیشین ها به صورت نمایشی جداگانه از فرآیند طراحی ساخت پروژه بودند. لذا پس از انجام هرگونه تغییر و یا ویرایشی مجبور به تهیه مجدد و اصلاح آن بودند، چرا که باید برخی فریم ها، با توجه به نوع ویرایش که در جنس مصالح یا اندازه ها و یا نوع مبلمان های بکاررفته در پروژه تغییر می کرد. اما این مقوله بسیار زمان گیر و هزینه های اضافی گزافی در برداشت با اینکه راه حل های ساده تری نیز وجود دارد.

ما راهکار مناسب و نوینی در صنعت ساختمان با نام BIM را پیشنهاد می کنیم تا با استفاده از نرم افزارهای قدرتمند آن در زمینه ی ساخت انیمیشین با محوریت مدل شبه واقعی بدون کوچک ترین نگرانی از اعمال تغییرات و نیاز به روزرسانی کردن هریک عناصر و مؤلفه ها ی بکار برده شده در مدل و حتی صرف هزینه های اضافی برای مدلسازی جداگانه از روی مدل اصلی امکان گردش مجازی در پروژه را برای شما فراهم کنیم. کارفرمایان می توانند در هر زمان از فرآیند طرح و ساخت در پروژه خود قدم بزنند و محاسن و معایب پروژه خود را پیش از ساخت ملاحظه نمایند تا بتوانند در راستای اهداف و منافع پروژه نظرات سازنده خود را به طراحان پروژه اعلام نمایند.

انیمیشن گردش مجازی در پروژه انیمیشن گردش مجازی در پروژه انیمیشن گردش مجازی در پروژه انیمیشن گردش مجازی در پروژه انیمیشن گردش مجازی در پروژه انیمیشن گردش مجازی در پروژه انیمیشن گردش مجازی در پروژه انیمیشن گردش مجازی در پروژه انیمیشن گردش مجازی در پروژه

همانطور که طراحان بخش معماری در حال ثبت ایده های خود توسط نرم افزارهای مدلسازی هستند احجام و عناصر سه بعدی در کنار آن مراحل اولیه تصاویر سه بعدی از تمامی نقاط ساختمان در اختیار داشت اما آنچه طرح را بیشتر از قبل ارزشمند می سازد، شبیه سازی پروژه است. عملیات شبیه سازی این اجازه را به ما می دهد تا مدل واقعی را قبل از ساخت به طور کامل بررسی آنالیز ویرایش کنیم تا از هرگونه خطا در حین اجرایی ساختن آن جلوگیری نماییم. یکی دیگر از ویژگیهای شبیه سازی توانایی حرکت در مدل است که این حرکت را می توان به عنوان یک انیمیشین نیز ثبت کرد و بدون نیاز به دسترسی به نرم افزار خاص از آن خروجی با کیفیت و فرمت های متنوع تهیه کرد تا بتوان به آسانی آنرا در هر زمان به نمایش درآورد و با این امکانات نیازی به صرف هزینه های گزاف کسب در تهیه مدل شبیه سازی و انیمیشن سازی پروژه های ساختمانی نیست.

[/av_tab] [av_tab title=’ تیزر تبلیغاتی پروژه’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2h37rrt’]

اهداف اصلی سرمایه گذاران و سازندگان ساختمان، ارائه مناسب و قابل فهم پروژه و ویژگی های ممتاز آن برای مشتریان است.

امروزه یکی از اصول بازاریابی و مهندسی فروش ساختمان، دادن اطلاعات کامل از ویژگی های منحصر بفرد پروژه مانند مصالح و تجهیزات به کار رفته در ساختمان به همراه اطلاعات اولیه از ساخت فضاهای خصوصی فضاهای ارتباطی، مشاعات، پارکینگ ها، دسترسی ها، و محوطه سازی پروژه است.

در گذشته به دلیل عدم تناسب عرضه و تقاضا ساختمان، ارائه اطلاعات مشخصات پروژه را به مشتریان امری تشریفاتی و غیر ضروری می دانستند درحالیکه امروزه احترام به خواسته ها و نیازهای مشتری امری ضروری و حق طبیعی ایشان، دسترسی به اطلاعات کامل ساختمان قبل از خرید می باشد و اگر این فرآیند به درستی انجام شود علاوه بر خرید مطمئن مشتریان باعث توسعه بازارسرمایه گذاران و کارفرمایان هوشمند خواهد شد.

برای تهیه، اطلاعات لازم و قابل ارائه به مشتریان، همیشه راه های متفاوتی مانند پلان های رنگی با تفکیک فضایی، تصاویر سه بعدی، انیمیشن و گردش مجازی وجود دارد و چون این پروسه ها زمان بر بوده و کارفرمایان متحمل هزینه های بالایی برای تهیه ی سه بعدی، رندرینگ فضاها حتی ساختن انیمیشن می شوند، و تنها به نمایش پلان های رنگی بسنده می کنند. از همه مهم تر با تغییرات حین ساخت عمدتاً اطلاع رسانی به سازمان فروش با تأخیر بسیار طولانی همراه می شود، و اطلاعات نادرست به مشتریان منتقل می شود که علاوه بر بی اعتمادی، مسائل حقوقی نیز به همراه خواهد داشت.

تیزر تبلیغاتی پروژه تیزر تبلیغاتی پروژه تیزر تبلیغاتی پروژه تیزر تبلیغاتی پروژه تیزر تبلیغاتی پروژه تیزر تبلیغاتی پروژه تیزر تبلیغاتی پروژه تیزر تبلیغاتی پروژه

اما امروزه با بالا رفتن سطح آگاهی و دانش جامعه، مصرف کنندگان از حقوق خود با خبر هستند. البته سلایق و خواسته های مشتریان در قبال خرید یک ملک متفاوت است. بدین ترتیب مدل سازی اطلاعاتی ساختمانی BIM برای این عملیات نیز راهکار های مناسبی ارائه کرده است. ما با بهره گیری از مدل های اطلاعاتی در حقیقت یک نمونه مدل دیجیتالی و شبیه سازی از نمونه اصلی در اختیار داریم که تمامی اطلاعات لازم اعم از ویژگی های اصلی فضاها مساحت حجم مصالح تجهیزات و تأسیسات بکار رفته در هر فضا را به درستی درخود جای داده است وکافی است بخواهیم آن ها را به روش های گرافیکی برای ارائه به مشتریان تهیه نماییم پس ما نیازی به دوباره کاری مدلسازی مجدد درنرم افزار های مختلف گرافیکی و تهیه پلان های رنگی با استفاده از نرم افزارهای ویرایشی عکس ها و غیره نداریم، فقط با بهره مندی از اطلاعات نهفته در مدل BIM، نوع اطلاعات لازم جهت ارائه به مشتریان را مشخص کنیم تا با فیلتر شدن باقی اطلاعات غیر ضروری ، فقط مستندات مورد نظر به مشتری ارائه شود، بدین ترتیب پلان های رنگی به همراه جدول تقسیم فضاها، معرفی ویژگی های ظاهری و مصالح به کار رفته در تمامی بخش های آن اعم از کف، سقف کاذب دیوار و تعیین عناصر تکمیلی به کار رفته در آن ها مثل نوع درب ها، پنجره ها، سرویس های بهداشتی، یراق آلات و…. را بر اساس آخرین اصلاحات برای ارائه به مشتری، در اختیار داشته باشیم. حتی می توانیم با آموزش کارشناسان فروش بسادگی از ابزار های هوشمند برای تفهیم بیشتر و راحت تر مشتریان استفاده کرده و انیمیشن از مسیرحرکت مورد نظر مشتری در مدل پروژه تهیه کنیم تا به درستی اتفاقات پروژه فاخر شما را برای مصرف کنندگان به تصویر بکشیم.

[/av_tab] [/av_tab_container] [/av_tab_sub_section][av_tab_sub_section tab_title=’مدیریت ساخت’ vertical_align=’middle’ icon_select=’image_top’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ tab_image=’20825′ tab_image_style=’av-tab-image-rounded’ color=’#4091e8′ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_attachment=’scroll’ background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ custom_class=” av_uid=’av-2fidy2x’] [av_tab_container position=’top_tab’ boxed=’border_tabs’ initial=’1′ custom_class=” av_uid=’av-2ddjygp’] [av_tab title=’ تدوین برنامه زمانی-اجرایی’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2bow3mx’]

انیمیشن سازی پروژه های ساختمانی اغلب با منظور گردش در فضاهای داخلی و خارجی پروژه معنی پیدا کرده است. اغلب دیده شده که انیمیشن های تهیه شده از پروژه تنها جنبه نمایشی داشته و برای معرفی مصالح و چیدمان فضایی ایجاد می شود. اما لازم به ذکراست که تهیه انیمیشنی که از روند واقعی ساخت پروژه بر اساس برنامه زمانی تهیه شده باشد بسیار نادر و غیرمرسوم است. از آنجایی که روش پیشنهادی ما برای همه ی پروژه های ساختمانی کاربرد فناوری نوین مدل سازی اطلاعاتی ساختمان BIM است، و با کمک این فناوری می توان مدلی از وقایع پروژه در فضای مجازی تهیه کرد، و حتی ساختن این انیمیشن جزئی از روش کاری با BIM می باشد و به خودی خود پس از تهیه ی برنامه ی زمانی توسط نرم افزار های هوشمند تحت BIM به آسانی قابل تهیه و نمایش می باشد، در این میان اهمیت موضوع برای گرد آوری تمامی مدل های طراحی شده در بخش های معماری سازه و تأسیسات است، که اصولاً در روش های سنتی این کار غیر ممکن می باشد، اما ما با بهره گیری از نرم افزار های تخصصی بخصوص navisworks ناویس ورکز به شما این امکان را فراهم خواهیم کرد که همه ی طراحی های موجود پروژه دریک فایل واحد گرداوری شود، تا یک مدل کامل شبیه سازی شده از نمونه ی واقعی پروژه را در اختیار بگیرید. در اینجا شما از هر زاویه ای که بخواهید توانایی مشاهده ی اجزای مختلف پروژه را در هر زمان از دوره ساخت داشته باشید و مهم تر از آن می توانید از آن حرکت در مدل انیمیشن هم تهیه کنید، با استفاده از این فرآیند شما می توانید علاوه بر مشاهده رشد فیزیکی پروژه تمامی منابع اختصاصی پروژه مانند هزینه ها به تفکیک هر قسمت و یا مقاطع ساخت، نیروی کار، ماشین آلات، مصالح مصرفی و… را رصد کنید.

تدوین برنامه زمانی-اجرایی تدوین برنامه زمانی-اجرایی تدوین برنامه زمانی-اجرایی تدوین برنامه زمانی-اجرایی تدوین برنامه زمانی-اجرایی تدوین برنامه زمانی-اجرایی تدوین برنامه زمانی-اجرایی تدوین برنامه زمانی-اجرایی تدوین برنامه زمانی-اجرایی

اما اهمیت استفاده از این مدل شبیه سازی شده در این بخش تعیین جدول زمانی پروژه و ترتیب اولویت های کار برای اجرای ساختمان است، لذا پس از تهیه ی برنامه ی زمانی کامل می توانید از روند تکمیل پروژه انیمیشن تهیه کنید و آن را با فرمت ها و کیفیت های لازم خروجی بگیرید. در این حالت دیگر برای مشاهده ی اولویت مراحل ساخت پروژه دیگر نیازی به یادگیری نرم افزار های مختلف نداشته و می توانید حتی روی گوشی های موبایل خود این انیمیشن را مشاهده کرده و یا برای سایر ذی نفعان پروژه ارسال نمایید.

[/av_tab] [/av_tab_container] [/av_tab_sub_section][av_tab_sub_section tab_title=’مستند سازی’ vertical_align=’middle’ icon_select=’image_top’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ tab_image=’20827′ tab_image_style=’av-tab-image-rounded’ color=’#4091e8′ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_attachment=’scroll’ background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ custom_class=” av_uid=’av-2abbc3d’] [av_tab_container position=’top_tab’ boxed=’border_tabs’ initial=’1′ custom_class=” av_uid=’av-28womt5′] [av_tab title=’ ارائه مستندات فروش پروژه’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-7svowp’]

یکی از اهداف سرمایه گزاران و سازندگان پروژه های ساختمانی توانایی معرفی کامل امکانات پروژه به مشتریان و نیز آگاهی رسانی در خصوص کیفیت فضایی پروژه است، که شامل مجموعه اطلاعات از ساخت فضاهای خصوصی، فضاهای ارتباطی، مشاعات، پارکینگ ها، دسترسی ها و محوطه سازی است.

برای دسترسی به این اطلاعات همیشه راه های متفاوتی وجود دارد. اما انچه در گذشته این پروسه را غیر ضروری میدانست عدم توجه به خواسته ها و نیاز های مشتری در حق طبیعی ایشان برای دسترسی به اطلاعات کامل ساختمان قبل از خرید برد و چون این پروسه زمان بر بوده و متحمل هزینه های بالایی برای تهیه ی سه بعدی ها رندرینگ فضاها حتی ساختن انیمیشن بود تنها به نمایش پلان ها بسنده میشود اما امروزه با بالا رفتن سطح اطلاعات و دانش مصرف کنندگان انها از حقوق خود با خبر هستند و خواسته هایشان درقبال خرید یک ملک متفاوت است بدین ترتیب مدل سازی اطلاعاتی ساختمانی بی ای ام برای این عملیات نیز راهکار های مناسبی ارائه کرده است.

ارائه مستندات فروش پروژه ارائه مستندات فروش پروژه ارائه مستندات فروش پروژه ارائه مستندات فروش پروژه ارائه مستندات فروش پروژه ارائه مستندات فروش پروژه ارائه مستندات فروش پروژه ارائه مستندات فروش پروژه ارائه مستندات فروش پروژه

ما با بهره گیری از مدل های اطلاعاتی در حقیقت یک نمونه مدل دیجیتالی و شبیه سازی از نمونه اصلی دراختیار داریم که تمامی اطلاعات لازم اعم از ویژگی های اصلی فضاها مساحت حجم مصالح تجهیزات و تأسیسات بکار رفته درهر فضارا به درستی درخود جای داده است و تنها کافیست بخواهیم انها را به روش های گرافیکی برای ارائه به مشتریان تهیه نماییم پس ما نیازی به دوباره کاری مدلسازی مجدد درنرم افزار های مختلف تهیه پلان های رنگی با استفاده از نرم افزارهای ویرایشی عکس ها و غیره نداریم کافیست با بهره مندب از اطلاعات نهفته در پروژه نوع درخاست خود را از تهیه مستندات تغییر دهیم بدین ترتیب پلان های رنگی به همراه جدول تقسیم فضاها معرفی ویژگی های ظاهری و مصالح به کار رفته در تمامی بخش های ان اعم از کف سقف کاذب دیوار و تعیین عناصر تکمیلی به کار رفته در انها مثل نوع درب ها پنجره ها سرویس های بهداشتی یراق الات و….

را در اختیار داشته باشیم در همین حین میتوانیم از ابزار های هوشمند استفاده کرد و انیمیشن از مسیرحرکت در مدل تهیه کنیم تا به درستی مدل شبیه سازی شده را برای مصرف کنندگان به تصویر بکشیم.

[/av_tab] [av_tab title=’ گزارش مشخصات فضایی پروژه’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-25ftltl’]

پس از اتمام مراحل طراحی برای اطلاع از ویژگی های فضاهای ایجاد شده به همراه مولفه های بکار رفته در انها نیاز به تهیه یک سری گزارش است این گذارشات شامل مشخصات فنی فضای اعم از ساخت حجم جنس مصالح مقدار مصالح ارتفاع طول عرض و … و مشخصات عناصر بکار رفته در انها مثل نوع جنس تعداد درب ها پنجره ها سرویس ها تجهیزات بهداشتی سیستم های تاسیسات و غیره میباشد چگونگی روش تهیه این مستندات در روش های سنتی بسیار زمان گیر بود چراکه طرح های معماری سازه و تاسیساتی به صورت جداگانه در فایل ها ی از فرمت های مخصوص تهیه میشد و برای برقراری ارتباط با انها تنها میتوانستیم از نقشه های دوبعدی و گاهی سه بعدی استفاده کنیم گرانی ها نیاز های مارا در برسی ویژگی ها و مشخصات مورد تامین نمیکرد لذا مجبور میشدیم تا افرادی برای این کار گمارده هزینه های بالایی را متقبل کنیم و زمان زیادی را به این اختصاص دهیم اما چرا؟ چرا به دنبال راه کار های جدیدی که امروز پیشرفت تکنولوژی در پیشروی ماست نیستیم؟

گزارش مشخصات فضایی پروژه گزارش مشخصات فضایی پروژه گزارش مشخصات فضایی پروژه گزارش مشخصات فضایی پروژه گزارش مشخصات فضایی پروژه گزارش مشخصات فضایی پروژه گزارش مشخصات فضایی پروژه گزارش مشخصات فضایی پروژه

ما به شما استفاده از مستند بی ای ام بر مبنای مدل سازی اطلاعاتی ساختمان را پیشنهاد میکنیم دراین روش ما با بهره گیری از طراحی به روش مدلسازی اطلاعاتی یک مدل دیجیتالی که در حقیقت شبیه سازی شده ی مدل اصلی است ایجاد کرده و اطلاعات موجود در عناصر و مولفه های بکار رفته را در اختیار میگیرم بدین ترتیب دسترسی به تمامی ویژگی های فضاها به همراه مصالح بکار رفته درانها نوع جنس میزان هدایت حرارتی و تاثیراتی که بر محیط خواهند داشت را به همراه میزان مصرف هرکدام و قیمت واحد وکل را یکجا در اختیار داریم درضمن برای دسته بندی و تفکیک عناصر به کار رفته در مدل جهت تکمیل مثل درب ها پنجره ها و حتی مبلمان ها و غیره از جداول خاصی استفاده کرده و در نهایت گزارش تکمیلی از انها ارائه میکنیم ما با در اختیار داشتن فایل شبیه سازی مدل میتوانیم تصاویر مختلفی از روش های نمایش مدل در اختیارتان بگذاریم انواع برش های طولی و عرضی به صورت سه بعدی به همراه تمامی عناصر بکار رفته در مدل با دسترسی به دیدهای رزرو شده برای نمایش واقعی فضای جزئی از این خدمات محسوب میشوند در حالی که در هر لحضه میتوانید لیست از مصالح و مولفه های بکار رفته درهر فضا طبقه دپارتمان بلوک و یا کلا ساختمان پروژه را در اختیار داشته باشیم

[/av_tab] [/av_tab_container] [/av_tab_sub_section][av_tab_sub_section tab_title=’تصویربرداری’ vertical_align=’middle’ icon_select=’image_top’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ tab_image=’20835′ tab_image_style=’av-tab-image-rounded’ color=’#4091e8′ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_attachment=’scroll’ background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ custom_class=” av_uid=’av-23gt0s9′] [av_tab_container position=’top_tab’ boxed=’border_tabs’ initial=’1′ custom_class=” av_uid=’av-21zbv89′] [av_tab title=’ مدل سه بعدی چون ساخت’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1zwh921′]

همانطور که برای دسترسی به مدل طراحی شده برای اجرای یک پروژه لازم وضروری است در اختیار داشتن نقشه های چون ساخت نیز دارای اهمیت است سازندگان همیشه براین باور بوده اند که مرحله ساختمان سازی پس از اجرای کار به پایان میرسد. اما در دنیای امروزی یکی از مهمترین دغدغه های مشتریان درمصرف کنندگان حفظ و نگه داری پس از ساخت است. اهمیت در اختیار داشتن نقشه های چون ساخت پروژه برای دسترسی به اطلاعات اجرایی روشن میشود طبق امار و ارقام جهانی ۲۰ درصد از هزینه های یک ساختمان در زمان ساخت و ۸۰ درصد ان در طول حیات بنا مصرف میشود پس برای کاهش این رقم بالا نیاز به تهیه مستنداتی داریم که تمامی مراحل اجرا و مصالح سیستم ها تجهیزات بکار رفته در ان را در اختیار مصرف کننده قرار دهد تا پس از اتمام مرحله اجرا درحین بهره برداری از پروژه در صورت نیاز بتواند به انها رجوع کند تا کمتر متحمل ضرر و زیان کلی شود
مدل سه بعدی چون ساخت مدل سه بعدی چون ساخت مدل سه بعدی چون ساخت مدل سه بعدی چون ساخت مدل سه بعدی چون ساخت مدل سه بعدی چون ساخت مدل سه بعدی چون ساخت مدل سه بعدی چون ساخت مدل سه بعدی چون ساخت
تهیه مستندات پس از ساخت همیشه یکی دیگر از چالش های طراحان محسوب میشود زیرا انچه درمدل طراحی میشد با انچه ساخته میشد متفاوت بود پس نمیتوانستیم نقشه های طراحی شده را به عنوان نمونه های ساخته شده دراختیار بگیریم بدین ترتیب زمان و هزینه های اضافی صرف یک نیروی کاری دیگر برای تهیه نقشه های ساخته شده میشد. اما امروزه با بهره گیری از مدلسازی اطلاعات ساختمان این معضل به کلی رفع شده است از آنجایکه تمامی اطلاعات پروژه درمدل اصلی طراحی شد وارد شده است و هزینه ساخت هماهنگی لازم برای رفع معایب و خطرات موجود در ساخت بین پرسنل کارگاهی و طراحان هر دفترکار صورت میگیرد نقشه ها در هر لحظه ای از ساخت برمبنای روشهای اجرایی به روز رسانی میشوند پس در اتمام کار اجرایی نقشه ها دقیقا مشابه نمونه ی ساخته شده دراختیار قرار میگیرد و نیازی به صرف زمان اضافی برای این کار نیست همچنین در تهیه مستندات لازم هرنوع مصالح سیستم ها تجهیزات وارد شده به ساختمان نیز چون از پیش تمامی اطلاعات مربوط به نوع کارخانه ی سازنده و مدت گارانتی درمدل موجود است و تنها با فشردن یک دکمه گزارش کاملی از این اطلاعات در اختیار مالک قرار میگیرد.

[/av_tab] [av_tab title=’ اسکن لیزری سطوح ساختمان’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1ya4zhl’]

یکی از روش های نوینی که امروز در برداشت اطلاعات از فضاهای اجرا شده از پروژه مرسوم گشته
است استفاده از اسکن های لیزری از بناست در گذشته برای تهیه نقشه های ساخت یا
از روش های خاصی مثل لوازم اندازه گیری دوربین و یا حتی اسکیس های دستی استفاده میشد As Built
که درصد خطای بالایی داشت به هرحال نقشه های ساخت را برای ارایه به مالک تهیه میکردند که برای عیب یابی در رفع خطاهای بوجود آمده و یا عدم تطابق عناصر ساخته شده با آنچه در مدل طراحی شده این روش ها کار آمد نبود و زمان زیادی برای انتقال و توصیف خطاها به بخش های
.مربوطه طراحی و دریافت فایل صحیح به بخش اجرا صرف میشد.
اسکن لیزری سطوح ساختمان اسکن لیزری سطوح ساختمان اسکن لیزری سطوح ساختمان اسکن لیزری سطوح ساختمان اسکن لیزری سطوح ساختمان اسکن لیزری سطوح ساختمان اسکن لیزری سطوح ساختمان اسکن لیزری سطوح ساختمان اسکن لیزری سطوح ساختمان
امروز ما با پیشنهاد اسکن های
لیزری برای برداشت دقیق از انچه به اجرا درآمد مشابه یک عکس پاندراما و ۳۶۰ درجه از کل
محیط است به این ترتیب که کل حجم فضا به طورکلی اسکن شده و درنرم افزار مربوطه مدل
میشود این مدل شامل هزاران نقطه ی تعریف شده است که معرف مختصات هندسی است و
در برنامه های که فضاها ی ابری را پشتیبانی میکنند قابل بارگذاری است. حال با بهره گیری از این
مدل میتوان آن را با مدل اصلی تطابق داد و در رفع خطاها و معایب پیش امده در اجرا کوشا بود
با نکته گذاری هر نقطه از طرح و یادداشت گذاری روی آن به عنوان توضیحات تکمیلی درکار
میتوان خطاها را شناسایی کرده و برای ویرایش به بخش مورد نظر ارسال کرد. حال با دسترسی به
مدل دیجیتالی برای همه ی گروهای طراحی اعم از معماری سازه و تاسیسات میتوان زمان رفع
خطا را کاهش داد با این وجود برای در اختیار داشتن مدل ساخته شده ی کامل دیگر نیازی به
استفاده از روش های پرخطا دیروزی نیست.

[/av_tab] [/av_tab_container] [/av_tab_sub_section][av_tab_sub_section tab_title=’آموزش BIM’ vertical_align=’middle’ icon_select=’image_top’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ tab_image=’14307′ tab_image_style=’av-tab-image-rounded’ color=’#4091e8′ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_attachment=’scroll’ background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ custom_class=” av_uid=’av-6wczuh’] [/av_tab_sub_section][/av_tab_section][av_section min_height=’75’ min_height_px=’500px’ padding=’large’ shadow=’no-shadow’ bottom_border=’border-extra-diagonal’ bottom_border_diagonal_color=’#4ecac2′ bottom_border_diagonal_direction=” bottom_border_style=” custom_arrow_bg=” id=” color=’main_color’ custom_bg=” src=” attachment=” attachment_size=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=” av_element_hidden_in_editor=’0′ custom_class=” av_uid=’av-1uohuih’] [av_one_fourth first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=’av-rotateInUpRight’ mobile_breaking=” mobile_display=” custom_class=” av_uid=’av-6ifgah’] [av_icon_box position=’top’ icon_style=” boxed=’av-no-box’ icon=’1′ font=’entypo-fontello’ title=’BIM برای مهندسان مشاور’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=’custom’ custom_bg=’#4ecac2′ custom_font=’#f4f4f4′ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-1sh0oyx’]
اگر مهندس مشاور هستید، ما برای بهره وری روابط بین تیم های طراحی معماری، سازه و تأسیسات و … برای کاهش زمان و هزینه پروژه ها پیشنهاد ویژه ای داریم.
[/av_icon_box] [/av_one_fourth][av_one_fourth min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=’av-rotateInUpLeft’ mobile_breaking=” mobile_display=” custom_class=” av_uid=’av-1q2qc9l’] [av_icon_box position=’top’ icon_style=” boxed=’av-no-box’ icon=’ue8b6′ font=’entypo-fontello’ title=’BIM برای کارفرمایان’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=’custom’ custom_bg=’#4ecac2′ custom_font=’#f4f4f4′ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-1p2u47d’]

کارفرمایان محترم، ما راهکارهایی برای توسعه مدیریت منابع پروژه های ساختمانی بوسیله شفاف سازی فرآیند طراحی و ساخت، برای شما فراهم آورده ایم.

[/av_icon_box] [/av_one_fourth][av_one_fourth min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=’av-rotateInUpRight’ mobile_breaking=” mobile_display=” custom_class=” av_uid=’av-1nhnn9l’] [av_icon_box position=’top’ icon_style=” boxed=’av-no-box’ icon=’ue80a’ font=’entypo-fontello’ title=’BIM برای پیمانکاران’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=’custom’ custom_bg=’#4ecac2′ custom_font=’#f4f4f4′ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-1ko7li1′]
اولویت پیمانکاران داشتن برنامه اجرایی منسجم، مستندات کامل، مقادیر و برآورد دقیق، مشخصات فنی و اجرایی و تعریف روابط مناسب با ذی نفعان پروژه است.
[/av_icon_box] [/av_one_fourth][av_one_fourth min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=’av-rotateInUpLeft’ mobile_breaking=” mobile_display=” custom_class=” av_uid=’av-1j1sbwp’] [av_icon_box position=’top’ icon_style=” boxed=’av-no-box’ icon=’ue8dd’ font=’entypo-fontello’ title=’BIM برای تولیدکنندگان مصالح’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=’custom’ custom_bg=’#4ecac2′ custom_font=’#f4f4f4′ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-1hcv1kp’]
اگر تولید کننده استاندارد مصالح و تجهیزات ساختمانی هستید می توانید با انتشار مدل محصول خود، ارتباط نزدیک و مستمری با طراحان و مدیران پروژه داشته باشید.
[/av_icon_box] [/av_one_fourth] [/av_section] [av_section min_height=’75’ min_height_px=’500px’ padding=’large’ shadow=’no-shadow’ bottom_border=’border-extra-diagonal’ bottom_border_diagonal_color=’#4ecac2′ bottom_border_diagonal_direction=’border-extra-diagonal-inverse’ bottom_border_style=” custom_arrow_bg=” id=” color=’main_color’ custom_bg=” src=” attachment=” attachment_size=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=” av_element_hidden_in_editor=’0′ custom_class=” av_uid=’av-1fkcaqx’] [av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” custom_margin=’aviaTBcustom_margin’ margin=’20px’ margin_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=’av-rotateIn’ mobile_breaking=” mobile_display=” custom_class=” av_uid=’av-1em7y2h’] [av_slideshow_accordion slide_type=’image-based’ link=’category’ wc_prod_visible=” prod_order_by=” prod_order=” items=’5′ offset=’0′ size=’entry_with_sidebar’ autoplay=’true’ interval=’5′ title=’active’ accordion_align=’av-accordion-text-center’ custom_title_size=” custom_excerpt_size=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” custom_class=” av_uid=’av-1co8fwp’] [av_slide_accordion id=’19834′ title=’زمان’ link=’lightbox’ link_target=” av_uid=’av-1bfx5cp’][/av_slide_accordion] [av_slide_accordion id=’19832′ title=’هزینه’ link=’lightbox’ link_target=” av_uid=’av-19obmih’][/av_slide_accordion] [av_slide_accordion id=’19833′ title=’کیفیت’ link=’lightbox’ link_target=” av_uid=’av-17wnyih’][/av_slide_accordion] [/av_slideshow_accordion] [/av_one_full] [/av_section] [av_section min_height=’100′ min_height_px=’500px’ padding=’large’ shadow=’shadow’ bottom_border=’border-extra-diagonal’ bottom_border_diagonal_color=’#4ecac2′ bottom_border_diagonal_direction=” bottom_border_style=” custom_arrow_bg=” id=” color=’main_color’ custom_bg=” src=” attachment=” attachment_size=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=” av_element_hidden_in_editor=’0′ custom_class=” av_uid=’av-1690yuh’] [av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=’pop-up’ mobile_breaking=” mobile_display=” custom_class=” av_uid=’av-14293sp’] [av_image_hotspot src=’https://iranbim.com/wp-content/uploads/2018/01/MODELING_ipd.jpg’ attachment=’19814′ attachment_size=’full’ animation=’bottom-to-top’ hotspot_layout=’numbered’ hotspot_tooltip_display=” hotspot_mobile=’aviaTBhotspot_mobile’ custom_class=” av_uid=’av-13bmlmh’] [av_image_spot tooltip_pos=’av-tt-pos-below av-tt-align-right’ tooltip_width=’av-tt-xlarge-width’ tooltip_style=’main_color’ link=” link_target=” hotspot_color=” custom_bg=” custom_font=” custom_pulse=” hotspot_pos=’17.9,76.7′ av_uid=’av-3o4r4p’]

مدلسازی احجام و ایده های اولیه پروژه


مدلسازی معماری بر اساس ایده های طراحی


مدلسازی سازه و الگوهای ساختاره سازه

[/av_image_spot] [av_image_spot tooltip_pos=’av-tt-pos-below av-tt-align-right’ tooltip_width=’av-tt-xlarge-width’ tooltip_style=’main_color’ link=” link_target=” hotspot_color=” custom_bg=” custom_font=” custom_pulse=” hotspot_pos=’47.5,57.8′ av_uid=’av-z2fc8p’]

مدلسازی تاسیسات مکانیکال، الکتریکال و پایپینگ


مدلسازی عناصر و مولفه های کاربردی در ساختمان


مدلسازی انرژی بر اساس اقلیم و سوخت مصرفی

[/av_image_spot] [av_image_spot tooltip_pos=’av-tt-pos-below av-tt-align-right’ tooltip_width=’av-tt-xlarge-width’ tooltip_style=’main_color’ link=” link_target=” hotspot_color=” custom_bg=” custom_font=” custom_pulse=” hotspot_pos=’36.4,29.2′ av_uid=’av-xz4qbd’]

مدلسازی طراحی داخلی و الحاقات تزئینی


مدلسازی محوطه و پیرامون ساختمان


مدلسازی زیرساخت ها و تاسیسات شهری

[/av_image_spot] [/av_image_hotspot] [/av_one_full] [/av_section] [av_section min_height=’75’ min_height_px=’500px’ padding=’large’ shadow=’shadow’ bottom_border=’border-extra-diagonal’ bottom_border_diagonal_color=’#4ecac2′ bottom_border_diagonal_direction=’border-extra-diagonal-inverse’ bottom_border_style=” custom_arrow_bg=” id=” color=’main_color’ custom_bg=” src=’https://iranbim.com/wp-content/uploads/2018/01/background-IranIPD.jpg’ attachment=’19819′ attachment_size=’full’ attach=’scroll’ position=’top center’ repeat=’stretch’ video=” video_ratio=’16:9′ overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=” av_element_hidden_in_editor=’0′ custom_class=” av_uid=’av-wuwoop’] [av_one_fourth first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=’bottom-to-top’ mobile_breaking=” mobile_display=” custom_class=” av_uid=’av-uueax5′] [av_animated_numbers number=’41%’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ font_size=” font_size_description=” link=” linktarget=’no’ color=’font-light’ custom_color=’#444444′ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-subs55′] افزایش بهینه سازی انرژی
[/av_animated_numbers] [av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-r7x5p5′] [av_animated_numbers number=’35.6%’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ font_size=” font_size_description=” link=” linktarget=’no’ color=’font-light’ custom_color=’#444444′ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-pgbf55′] افزایش کیفیت مستندسازی
[/av_animated_numbers] [/av_one_fourth][av_one_fourth min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=’bottom-to-top’ mobile_breaking=” mobile_display=” custom_class=” av_uid=’av-o1nna1′] [av_animated_numbers number=’29,875%’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ font_size=” font_size_description=” link=” linktarget=’no’ color=’font-light’ custom_color=’#444444′ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-mbr7ih’] کاهش اختلاف کارفرما و پیمانکار
[/av_animated_numbers] [av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-l7h8ft’] [av_animated_numbers number=’17,898%’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ font_size=” font_size_description=” link=” linktarget=’no’ color=’font-light’ custom_color=’#444444′ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-jkw6ih’] کاهش هزینه و زمان ساخت
[/av_animated_numbers] [av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-fat’ custom_width=’250px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=’#edc02f’ icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-hsi5ft’] [/av_one_fourth][av_one_fourth min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=’top-to-bottom’ mobile_breaking=” mobile_display=” custom_class=” av_uid=’av-ghb4bd’] [av_animated_numbers number=’25,668%’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ font_size=” font_size_description=” link=” linktarget=’no’ color=’font-light’ custom_color=’#444444′ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-eo3ifd’] مدیریت و نظارت دقیق تر منابع
[/av_animated_numbers] [av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-c0bic9′] [av_animated_numbers number=’36,123%’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ font_size=” font_size_description=” link=” linktarget=’no’ color=’font-light’ custom_color=’#444444′ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-a7a47t’] افزایش عمر مفیدساختمان
[/av_animated_numbers] [/av_one_fourth][av_one_fourth min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=’bottom-to-top’ mobile_breaking=” mobile_display=” custom_class=” av_uid=’av-9vb38p’] [av_animated_numbers number=’12,348%’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ font_size=” font_size_description=” link=” linktarget=’no’ color=’font-light’ custom_color=’#444444′ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-8946kp’] کاهش هزینه و زمان طراحی
[/av_animated_numbers] [av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-5p6n21′] [av_animated_numbers number=’21,877%’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ font_size=” font_size_description=” link=” linktarget=’no’ color=’font-light’ custom_color=’#444444′ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-g1fvt’] کاهش حجم ضایعات مصالح
[/av_animated_numbers] [/av_one_fourth] [/av_section] [av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-fat’ custom_width=’250px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=’#edc02f’ icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-2dhnll’]